Tweede Kamer kiest opnieuw exclusief voor UvA Talen

 

UvA Talen begint het jaar goed: op 1 januari 2012 is een nieuwe dienstverleningsovereenkomst met de Tweede Kamer ingegaan. UvA Talen werkt al bijna 10 jaar voor deze mooie opdrachtgever, waarvan de afgelopen 5 jaar op basis van een exclusief leveringscontract voor vertaal- en tolkendiensten. Bij een nieuwe aanbestedingsronde in het najaar van 2011 kwam UvA Talen voor de Tweede Kamer opnieuw als beste uit de bus.

De offertes van de deelnemende bureaus werden beoordeeld op kwaliteit, expertise, referenties, service en prijs. Wij zijn verheugd dat wij op deze criteria opnieuw als beste partij naar voren zijn gekomen en kijken met veel enthousiasme uit naar de ongetwijfeld mooie opdrachten die wij de komende jaren weer mogen verzorgen. Uiteraard zullen wij al onze expertise op het gebied van taal, communicatie en serviceverlening aanwenden om de Tweede Kamer van hoogwaardige taaldiensten te blijven voorzien.

 

Bent u net als de Tweede Kamer geïnteresseerd in UvA Talen als One-stop Language Services Provider? Klik hier om contact op te nemen met onze medewerkers!19/01/2012