Konnichiwa Amsterdam! Leer nu Japans bij UvA Talen

UvA Talen voegt dit jaar een tweede Aziatische taal toe aan het cursusaanbod. Naast Chinees kunnen cursisten nu ook Japans leren bij het academisch talencentrum. UvA Talen is het grootste taalinstituut van Amsterdam waar Japanse taaltrainingen te volgen zijn.

“Japans is een grote taal die door velen in Amsterdam en omstreken wordt gesproken”, zegt Marcus Hilbers, directeur van UvA Talen. “Wij zijn heel blij dat wij het Japans toevoegen aan ons portfolio, dat hiermee op twaalf talen komt. Mede omdat hier verscheidene Japanse bedrijven zijn gevestigd, verwachten wij een substantiële hoeveelheid cursisten te mogen bedienen. ”

Twee niveaus
UvA Talen biedt trainingen Japans aan op twee niveaus: Japans voor beginners, voor mensen die nog niets van de taal weten, en Japans niveau 2 voor cursisten die al eenvoudige dialogen en korte teksten in het hiragana, katakana en basis-kanji kunnen lezen. Daarnaast kan Japans op elk gewenst niveau als privé- of zakelijke training worden gevolgd.

Trendsetter Japan
De Westerse cultuur wordt sinds mensenheugenis beïnvloed door Japan en Japanse tradities. Tegenwoordig is Japan een trendsetter in de mainstream cultuur met literatuur, cinema, animatie en gastronomie. Het land is een bepalende speler in de wereldeconomie.  Met 122 miljoen moedertaalsprekers is het  Japans de negende taal van de wereld.

Op uvatalen.nl/japans leest u meer over de Japanse trainingen bij UvA Talen.


08/06/2017