Extra intensieve groepstrainingen Nederlands en Engels

Wilt u deze kerst eindelijk kunnen praten met uw schoonfamilie? Uw vrienden een Happy New Year wensen in hun eigen taal? Of uw collega’s in het nieuwe jaar verbazen met uw Engelse (of Nederlandse) skills? Dan is dit uw kans! Bij UvA Talen volgt u in december in slechts drie weken tijd een extra intensieve groepstraining Nederlands of Engels.


Onze meest intensieve groepstrainingen

Tijdens deze extra intensieve training stijgt uw taalvaardigheid maximaal een niveau op de schaal van het Europees Referentiekader voor de Talen. De extra intensieve trainingen bestaan uit 15 lesdagen, verdeeld over drie weken. Alle lessen vinden overdag plaats van maandag tot en met vrijdag, en duren 3 uur. De cursussen beginnen op maandag 27 november.


Nederlandse cursussen
Beginners kunnen in recordtempo de basis van het Nederlands onder de knie krijgen door de cursus NT2 Beginners 1 te volgen. Heeft u al kennis van het Nederlands, dan kunt u kiezen voor een cursus op halfgevorderd of gevorderd niveau.

Meer informatie over onze cursussen Nederlands.

Engelse cursussen
Voor degenen die aan hun Engels willen werken biedt UvA Talen ook meerdere opties. In Engels Pre-Intermediate ontwikkelt u binnen korte tijd de basisvaardigheden van het Engels. Daarnaast starten de cursussen Engels Intermediate tot en met Engels Advanced 2.

Meer informatie over alle cursussen Engels.

Exclusieve korting voor onze Facebook-volgers
Volgt u UvA Talen al op Facebook? Op onze Facebook-pagina vindt u een exclusieve kortingscode die te gebruiken is op alle intensieve Nederlandse en Engelse groepscursussen die op 27 november van start gaan. Wees er snel bij, want de code is geldig tot en met 19 november.

De kortingscode is alleen te gebruiken voor nieuwe inschrijvingen. Alle voorwaarden voor gebruik van de kortingscode vindt u in onze algemene inschrijfvoorwaarden.


01/11/2017