UvA Talen vertaalt catalogus voor Kunsthal Rotterdam

UvA Talen blijft aan de weg timmeren in de sector Kunst & Cultuur. Ditmaal werden wij door Kunsthal Rotterdam gevraagd om een lijvige catalogus te vertalen voor de tentoonstelling Modern Life, Edward Hopper and His Time. Deze tentoonstelling over de moderne schilderkunst in de V.S. aan het begin van de twintigste eeuw zal in de Kunsthal openen op 26 september. Naast uiteraard werken van Edward Hopper zullen er werken te zien zijn van o.a. Georgia O'Keeffe, Charles Sheeler en Man Ray.

De catalogus van ongeveer 250 pagina's werd door ons vertaald vanuit het Duits en het Engels naar het Nederlands. Hoewel de verwerkingstijd zoals gebruikelijk erg krap was, wisten wij alle stukken keurig binnen de deadline te leveren. Het commentaar van de Kunsthal? "Mooi op tijd, maar vooral zo goed en leesbaar! Erg fijn om zo'n goede kwaliteit aangeleverd te krijgen. Een pluim voor UvA Talen!"

 

Wij hopen natuurlijk dat u de tentoonstelling gaat bezoeken. Het zou helemaal mooi zijn als u bij die gelegenheid even naar de catalogus kijkt, om u een beeld te vormen van het werk dat wij kunnen leveren. Meer informatie kunt u vinden op de site van de Kunsthal Rotterdam. Klik hier om deze in een nieuw venster te openen.

 11/08/2009