UvA Talen bij de IamExpat Fair 2018

UvA Talen is dit jaar aanwezig bij de vierde editie van de IamExpat Fair, het internationale eendaagse evenement voor expats die in Nederland wonen en werken. Het gratis evenement wordt gehouden van 10.00 tot 17.00 uur in de Zuiveringshal West van de Westergasfabriek en er zijn stands van tientallen bedrijven en organisaties. De hele dag zijn er gratis workshops en presentaties.

 

BEZOEK ONS BIJ DE EXPAT FAIR

Bent u op zoek naar informatie over onze talencursussen en vertaaldiensten? Kom dan langs bij onze stand! Daar kunt u een praatje maken met onze medewerkers en docenten en het door ons gebruikte cursusmateriaal bekijken. Als u geïnteresseerd bent in een cursus, geven wij u graag advies over welke het beste bij u past. Alle bezoekers van onze stand ontvangen een exclusieve kortingsvoucher van 10%* die kan worden gebruikt voor al onze taalcursussen en andere taaldiensten, en... er is hagelslag!

 

LAAT IN 5 MINUTEN JE NEDERLANDS BEOORDELEN

Wilt u weten hoe goed uw Nederlands is? Ga langs bij een van onze ervaren docenten bij de stand van UvA Talen en doe een assessment van vijf minuten. Hierna weet u uw niveau van Nederlandse spreekvaardigheid (volgens het Europees Referentiekader) en kunnen wij adviseren welke cursus geschikt voor u is. UvA Talen vraagt nieuwe cursisten altijd een intake te doorlopen, dus misschien is dit uw eerste stap op weg naar beter Nederlands!

 

WORKSHOPS ‘SPREEK NEDERLANDS MET ME’ – PRAKTISCH NEDERLANDS VOOR BEGINNERS

Kent u een beetje Nederlands maar durft u het niet goed te gebruiken? Bent u geïntimideerd door die rare klanken en lastige klinkers? Wilt u een paar woorden leren die u meteen kunt toepassen? Doe dan mee aan een van onze workshops! In deze leuke workshops leert het team van UvA Talen u een paar praktische woorden die u in alledaagse situaties kunt gebruiken. Onze workshops bieden praktisch Nederlands voor beginners. Ze zijn voor absolute beginners, voor mensen die al een beetje Nederlands kennen en gewoon voor iedereen die zin heeft om mee te doen.

 

MEER WETEN OVER DE IAMEXPAT FAIR?

De IamExpat Fair vindt plaats op zaterdag 7 april van 10.00 tot 17.00 uur in de Westergasfabriek in Amsterdam.

 

Meldt u aan voor gratis toegangskaarten voor de fair en schrijf u in voor een van onze workshops.

 

*De kortingsvoucher kan alleen worden gebruikt bij nieuwe inschrijvingen.