UvA Talen op de Expatica Expat Fair 2018

UvA Talen is op zondag 7 oktober aanwezig op de Expatica ‘I am not a tourist’ Fair in de Beurs van Berlage in Amsterdam, het grootste evenement voor expats die wonen, werken of studeren in Nederland. U vindt er informatie, kunt leuke en nuttige workshops volgen, en komt in contact met duizenden mede-expats.

 

BEZOEK UVA TALEN BIJ DE EXPAT FAIR

Bent u op zoek naar informatie over onze talencursussen en vertaaldiensten? Kom dan langs bij onze stand! Daar kunt u een praatje maken met onze medewerkers en docenten en het door ons gebruikte cursusmateriaal bekijken. Als u geïnteresseerd bent in een cursus, geven wij u graag advies over welke cursus het beste bij u past.

 

Alle bezoekers van onze stand ontvangen een exclusieve kortingsvoucher van 10% die kan worden gebruikt voor al onze taalcursussen en andere taaldiensten, en... er is hagelslag!

 

LAAT IN 5 MINUTEN UW NEDERLANDS BEOORDELEN

Wilt u weten hoe goed uw Nederlands is? Ga langs bij een van onze ervaren docenten bij onze stand en doe een assessment van vijf minuten. Hierna weet u uw niveau van Nederlandse spreekvaardigheid (volgens het Europees Referentiekader) en kunnen wij adviseren welke cursus geschikt voor u is.

 

UvA Talen vraagt nieuwe cursisten altijd een intake te doorlopen, dus misschien is dit uw eerste stap op weg naar beter Nederlands.

 

WORKSHOP ‘SPREEK NEDERLANDS MET ME’ – PRAKTISCH NEDERLANDS VOOR BEGINNERS

Kunt u een beetje Nederlands maar durft u het niet goed te gebruiken? Bent u geïntimideerd door die rare klanken en lastige klinkers? Wilt u een paar woorden leren die u meteen kunt toepassen? Doe dan mee aan onze workshop!

 

In deze workshop leert het team van UvA Talen u een paar praktische woorden die u in alledaagse situaties kunt gebruiken. Ook maakt u kennis met een paar lastige klanken van het Nederlands.

 

Onze workshop is voor absolute beginners, voor mensen die al een beetje Nederlands kennen en voor iedereen die zin heeft om mee te doen.

MEER WETEN OVER DE EXPATICA FAIR?

De Expatica Fair vindt plaats op zondag 7 oktober 2018 van 10.00 tot 17.00 uur in de Beurs van Berlage in Amsterdam. U kunt meedoen aan onze workshop om 12.45 uur in de Der Kinderenkamer.

 

www.expatfairamsterdam.nl