Onze vacatures

REDACTEUR/VERTALER ENGELS parttime (24 uur)
Lees hier de vacature

 

FREELANCE TAALTRAINERS

UvA Talen is doorlopend op zoek naar ervaren, freelance taaltrainers voor diverse groepstrainingen en maatwerktrainingen. Momenteel zoeken wij naar taaltrainers voor de talen:


Frans

Arabisch

Engels

Nederlands (NT2)


Vereisten freelance taaltrainers
Docenten dienen de doeltaal als moedertaal te hebben. Verder is ervaring als professionele taaltrainer voor volwassenen een voorwaarde, bij voorkeur (deels) in de zakelijke en/of wetenschappelijke markt. Een absolute voorwaarde is dat u geregistreerd bent als zelfstandig ondernemer bij de KvK en over een VAR-WuO van de belastingdienst beschikt [deze verklaring kan helaas sinds 1 mei 2016 niet meer worden aangevraagd - vanaf 1 januari volgend jaar werken we met een standaardovereenkomst - tot die tijd is de VAR-WuO vereist].

Reageren freelance taaltrainers
Bent u zelfstandig ondernemer mét een VAR-WuO en momenteel inzetbaar als trainer voor (avond)trajecten? Dan ontvangen wij graag een e-mail met het volgende:
1. uw cv met contactgegevens als bijlage, bij voorkeur uiteraard een toelichting op uw motivatie (inclusief eventuele specialisaties als zakelijk/medisch/juridisch/financieel/academisch, etc.);
2. een kopie van uw VAR-WuO

 

Onvolledige aanmeldingen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

U kunt uw bericht sturen naar trainers@uvatalen.nl