Onze vacatures

UvA Talen zoekt regelmatig nieuwe medewerkers ter aanvulling van het huidige team. Ook zoeken we doorlopend freelance taaltrainers, surveillanten, vertalers en redacteurs. Op dit moment zoeken wij:

 

Freelance surveillanten

Voor een doorlopend toetsingsproject zijn wij op zoek naar flexibele surveillanten met affiniteit met taal.


Vereisten freelance surveillanten

Een absolute voorwaarde is dat u geregistreerd bent als zelfstandig ondernemer bij de KvK. Wij verwachten van onze surveillanten dat zij geen moeite hebben met het houden van orde en het toespreken van een grote groep mensen. In het bezit zijn van een rijbewijs is een pré. We zoeken bij voorkeur freelancers met affiniteit met (de Nederlandse) taal.

 

Reageren freelance taaltrainers

Bent u zelfstandig ondernemer en momenteel inzetbaar als surveillant? Dan ontvangen wij graag een e-mail met het volgende:

1. uw cv met contactgegevens als bijlage

2. een korte toelichting op uw motivatie

 

Onvolledige aanmeldingen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

 

Bij interesse kunt u uw bericht sturen naar zakelijk@uvatalen.nl.

 

Freelance taaltrainers

UvA Talen is doorlopend op zoek naar ervaren, freelance taaltrainers voor diverse groepstrainingen en maatwerktrainingen.

Vereisten freelance taaltrainers

Docenten dienen de doeltaal als moedertaal te hebben. Verder is ervaring als professionele taaltrainer voor volwassenen een voorwaarde, bij voorkeur (deels) in de zakelijke en/of wetenschappelijke markt. Een absolute voorwaarde is dat u geregistreerd bent als zelfstandig ondernemer bij de KvK.

Reageren freelance taaltrainers
Bent u zelfstandig ondernemer en momenteel inzetbaar als trainer voor (avond)trajecten? Dan ontvangen wij graag een e-mail met het volgende:
1. uw cv met contactgegevens als bijlage

2. een korte toelichting op uw motivatie (inclusief eventuele specialisaties als zakelijk/medisch/juridisch/financieel/academisch, etc.)

 

Onvolledige aanmeldingen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

U kunt uw bericht sturen naar trainers@uvatalen.nl