Vrijblijvende toets Engels

Engels
Ik schat mijn huidige niveau in als:
Beginner
Halfgevorderd
Gevorderd

Met deze korte, vrijblijvende toets kunt u een indicatie krijgen van uw taalniveau.
 

Hoe werkt het?

U krijgt 5 tot 10 multiple-choice vragen op het laagste niveau voorgeschoteld. Als u voldoende vragen correct hebt beantwoord, krijgt u opnieuw een reeks vragen aangeboden, deze keer van het volgende niveau, enzovoort. De toets wordt beëindigd zodra u binnen een bepaalde reeks onvoldoende vragen correct hebt beantwoord. Na afloop van de toets laten wij u zien op welk niveau u deze taal beheerst.

 

Hoe betrouwbaar is de eindscore?

Aangezien de diagnostische toets slechts uit een beperkt aantal vragen bestaat, biedt de eindscore slechts een indicatie van uw niveau. Bovendien worden niet alle taalvaardigheden getoetst. U kunt er dus geen rechten aan ontlenen.
Om uw taalniveau exact te bepalen, is een uitgebreidere toets nodig. Deze zal worden afgenomen nadat u zich voor een training hebt ingeschreven.

 

Is er een tijdlimiet?

Ja, voor elke reeks vragen is er een tijdlimiet. De resterende tijd wordt weergegeven in de statusregel onder aan het venster.


Kan ik mijn antwoorden achteraf inzien?

Nee, het doel van deze diagnostische toets is niet om u een taal te leren maar om u een globale indruk te geven van uw niveau.

 

Hoe zit het met mijn privacy?

U kunt de toets volledig anoniem doen. U hoeft geen naam of e-mailadres op te geven. Uw antwoorden worden slechts voor de duur van de toets opgeslagen; zodra de uitslag is berekend, worden alle gegevens onmiddellijk gewist. Uw privacy is dus volledig gewaarborgd.

 

Heeft u een vraag over de toets? Neem dan contact op met ons team.