UvA Talen Zomercursussen

Wat dacht u van een talencursus in de zomer? Bij ons leert u overdag op een snelle en leuke manier een nieuwe taal. Een zomercursus bij UvA Talen bestaat uit 10 tot 20 lessen, die van maandag tot en met vrijdag worden gegeven.

Wilt u de basisbeginselen van het Spaans, Frans of Italiaans onder de knie krijgen voor u op vakantie gaat? Een boost van uw Engels of Nederlands voor uw werk of studie? Of beginnen aan een fascinerende taal die u al langere tijd wilt leren, zoals Russisch, Chinees of Arabisch? Dan is dit uw kans! Deze zomer biedt UvA Talen intensieve cursussen aan in 12 verschillende talen.


Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Portugees en Zweeds
Alle Spaanse, Italiaanse, Franse, Duitse, Portugese en Zweedse zomercursussen bestaan uit 10 lessen, verdeeld over twee weken.  Tijdens deze intensieve cursussen stijgt uw taalvaardigheid 1 niveau op de schaal van het Europees Referentiekader voor de Talen.

Arabisch, Russisch, Chinees en Japans

Ook de cursussen Arabisch, Russisch, Chinees en Japans bestaan uit tien lessen, maar vinden drie keer per week plaats: op maandag, woensdag en vrijdag. Hierdoor hebt u tussen de lessen door genoeg tijd om het huiswerk te maken en de stof te laten bezinken. Tijd die u zeker nodig zult hebben!


Nederlands en Engels
UvA Talen biedt het hele jaar door intensieve dagcursussen Nederlands en Engels aan. In de zomer wordt hetzelfde succesvolle schema aangehouden als de rest van het jaar: vijf lessen per week van maandag tot en met vrijdag, vier weken lang. Tijdens deze intensieve trainingen stijgt uw taalvaardigheid maximaal twee niveaus op de schaal van het ERK.

Korting bij meerdere cursussen
Alle zomercursussen sluiten op elkaar aan, zodat u gemakkelijk meerdere cursussen na elkaar kunt volgen. Als u zich voor meer dan 1 zomercursus inschrijft, dan ontvangt u bovendien ruim 20% korting.

Voor een tweede, derde of vierde zomercursus betaalt u € 300 in plaats van € 395.

Voor een tweede Nederlandse of Engelse zomercursus betaalt u € 500 in plaats van € 595.*

Om uw zomercursus te vinden klikt u hieronder op de gewenste taal. In de cursusoverzichten per taal worden de zomercursussen aangegeven met een oranje zon.

Talen: NederlandsEngelsSpaansItaliaansFransDuitsPortugeesRussischChineesZweedsArabisch, Japans

 

Wanneer: 10 juli tot en met 4 september


Wilt u zich meteen inschrijven? Meldt u dan hier aan!

 

* De korting wordt na ontvangst van uw inschrijving via de website handmatig berekend. U ontvangt binnen enkele werkdagen het juiste totaalbedrag via de inschrijfbevestiging.