UvA Talen Zomercursussen

Wat dacht je van een talencursus in de zomer? Bij ons leer je overdag op een snelle en leuke manier een nieuwe taal. Een zomercursus bij UvA Talen bestaat uit 10 tot 20 lessen, die van maandag tot en met vrijdag worden gegeven.

Wil je de basisbeginselen van het Spaans, Frans of Italiaans onder de knie krijgen voor je op vakantie gaat? Een boost van je Engels of Nederlands voor je werk of studie? Of beginnen aan een fascinerende taal die je al langere tijd wilt leren, zoals Russisch, Chinees of Arabisch? Dan is dit je kans! Deze zomer biedt UvA Talen intensieve cursussen aan in 12 verschillende talen.


Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Portugees en Zweeds
Alle Spaanse, Italiaanse, Franse, Duitse, Portugese en Zweedse zomercursussen bestaan uit 10 lessen, verdeeld over twee weken.  Tijdens deze intensieve cursussen stijgt je taalvaardigheid 1 niveau op de schaal van het Europees Referentiekader voor de Talen.

Arabisch, Russisch, Chinees en Japans

Ook de cursussen Arabisch, Russisch, Chinees en Japans bestaan uit tien lessen, maar vinden drie keer per week plaats: op maandag, woensdag en vrijdag. Hierdoor heb je tussen de lessen door genoeg tijd om het huiswerk te maken en de stof te laten bezinken. Tijd die je zeker nodig zal hebben!


Nederlands en Engels
UvA Talen biedt het hele jaar door intensieve dagcursussen Nederlands en Engels aan. In de zomer wordt hetzelfde succesvolle schema aangehouden als de rest van het jaar: vijf lessen per week van maandag tot en met vrijdag, vier weken lang. Tijdens deze intensieve trainingen stijgt je taalvaardigheid maximaal twee niveaus op de schaal van het ERK.

Korting bij meerdere cursussen
Alle zomercursussen sluiten op elkaar aan, zodat je gemakkelijk meerdere cursussen na elkaar kunt volgen. Als je je voor meer dan 1 cursus inschrijft, dan ontvang je bovendien ruim 20% korting.

Voor een tweede, derde of vierde zomercursus betaal je € 300 in plaats van € 395.

Voor een tweede Nederlandse of Engelse zomercursus betaal je € 500 in plaats van € 595.*

Om jouw zomercursus te vinden klik je hieronder op de gewenste taal. In de cursusoverzichten per taal worden de zomercursussen aangegeven met een oranje zon.

Talen: NederlandsEngelsSpaansItaliaansFransDuitsPortugeesRussischChineesZweedsArabisch, Japans

 

Wanneer: 10 juli tot en met 4 september


Wil je je meteen inschrijven? Meld je dan hier aan!

 

* De korting wordt na ontvangst van je inschrijving via de website handmatig berekend. Je ontvangt binnen enkele werkdagen het juiste totaalbedrag via de inschrijfbevestiging.