Duits niveau 2

De cursus Duits niveau 2 is geschikt voor mensen die al een beknopte basiskennis van het Duits bezitten. Om aan deze cursus deel te nemen dient u korte gesprekken te kunnen voeren, persoonlijke vragen te kunnen stellen en beantwoorden, en kennis te hebben van de tegenwoordige tijd, verleden tijd van zijn/hebben, Nominativ (eerste naamval), Akkusativ (vierde naamval) en meervoud.

 

Tijdens deze taalcursus breidt u uw basiskennis op het gebied van spreken, luisteren, lezen en schrijven verder uit.

 

Na Duits niveau 2 kunt u gesprekken voeren over werk en vakantie en kunt u een arts duidelijk maken waar u last van heeft. Uw grammaticale kennis wordt verder verbreed door het behandelen van onder andere de verleden tijd en toekomstige tijd, modale hulpwerkwoorden, keuzevoorzetsels en Dativ (derde naamval).

 

Cursusinformatie

Aan het eind van deze cursus maakt u een eindtoets. Als u deze heeft gehaald, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau A1 en kunt u doorstromen naar Duits niveau 3.

 

Intake Duits niveau 2

Nadat u zich heeft ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intakegesprek. Indien u Duits beginners 1 bij UvA Talen heeft gevolgd, is een intake uiteraard niet nodig.

 

Inbegrepen in de cursusprijs

Inbegrepen zijn tien lessen van 2,5 uur en een certificaat. Niet inbegrepen in de prijs is het lesmateriaal (€ 45). We gebruiken de methode Begegnungen A1+. U krijgt het lesmateriaal tijdens de eerste les van uw docent.Dag(en) Startdatum Einddatum Tijd Uren Prijs
ma-wo-vr
06 Aug 2018 24 Aug 2018 09:00 - 12:00 27 395 NU inschrijven!
dinsdag 02 Okt 2018 04 Dec 2018 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!