Duits niveau 3

Deze cursus is bedoeld voor mensen met enige kennis van de Duitse taal (beknopte basisvaardigheid). Cursisten dienen korte gesprekken over werk en vakantie te kunnen voeren en kennis te hebben van onder andere de verleden tijd, toekomstige tijd en Dativ (derde naamval).

 

Tijdens Duits niveau 3 breidt u uw actieve taalvaardigheid verder uit. Het doel van de cursus is in de eerste plaats het vergroten van uw standaardvaardigheden Duits op het gebied van spreken, luisteren, lezen en schrijven. Om dit te bereiken wordt ook aandacht besteed aan grammatica en vocabulaire.

 

Aan het eind van deze cursus bent u als gevorderde basisgebruiker in staat om kort over bekende, alledaagse onderwerpen te praten (o.a. opleiding, werk, vrije tijd, geld, boodschappen). U heeft alle basisgrammatica uit niveau A1 herhaald en met enkele complexere aspecten uitgebreid (onder andere bijzinnen met dat/omdat/wanneer, aanvoegende wijs, temporele voorzetsels en Genitiv (tweede naamval).

 

Cursusinformatie

Duits niveau 3 heeft het eindniveau A2.1 van het Europees Referentiekader. De cursus wordt afgesloten met een eindtoets. Wanneer u deze met goed gevolg maakt ontvangt u een certificaat en kunt u doorstromen naar Duits niveau 4.

 

Intake Duits niveau 3

Nadat u zich heeft ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intakegesprek om te bepalen of dit niveau bij u past. Indien u Duits niveau 2 bij UvA Talen gevolgd heeft, is een intake uiteraard niet nodig.

 

Inbegrepen in de cursusprijs

Inbegrepen in de cursusprijs zijn 10 lessen van 2,5 uur en een certificaat. Het lesmateriaal (€ 45) is niet inbegrepen in de prijs. We gebruiken de methode Begegnungen A2+. U krijgt het lesmateriaal tijdens de eerste les van uw docent.Dag(en) Startdatum Einddatum Tijd Uren Prijs
ma-wo-vr
06 Aug 2018 24 Aug 2018 09:00 - 12:00 27 395 NU inschrijven!
woensdag 03 Okt 2018 05 Dec 2018 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!