Duits niveau 4

Deze cursus is bedoeld voor mensen met een ruime basiskennis van de Duitse taal. Cursisten dienen te kunnen praten over alledaagse onderwerpen, en alle Duitse basisgrammatica onder de knie te hebben.

 

Tijdens Duits niveau 4 breidt u uw actieve taalvaardigheid verder uit. Het doel van de cursus is het vergroten van uw standaardvaardigheden Duits op het gebied van spreken, luisteren, lezen en schrijven.

 

Na deze cursus bent u als gevorderde basisgebruiker in staat om kort over uiteenlopende, bekende onderwerpen te praten (onder andere vakantie, familie, huisdieren, reparaties aan huis, politiek en techniek). U beschikt over een brede basiskennis en kent enkele meer complexe aspecten van de Duitse taal (onder andere passieve zinsconstructies en verschillende soorten bijzinnen, bijvoorbeeld bijzinnen met hoewel/daarom/ondanks).

 

Cursusinformatie

Het eindniveau van Duits niveau 4 is A2. De cursus wordt afgesloten met een eindtoets. Nadat u deze met goed gevolg heeft gemaakt, ontvangt u een certificaat en kunt u doorstromen naar Duits niveau 5.

 

Intake Duits niveau 4

Nadat u zich heeft ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intakegesprek om te bepalen of dit niveau bij u past. Indien u Duits niveau 3 bij UvA Talen gevolgd heeft, is een intake uiteraard niet nodig.

 

Inbegrepen in de cursusprijs

Inbegrepen zijn tien lessen van 2,5 uur en een certificaat. Niet inbegrepen in de prijs is het lesmateriaal (€ 45). We gebruiken de methode Begegnungen A2+. U krijgt het lesmateriaal tijdens de eerste les van uw docent.Dag(en) Startdatum Einddatum Tijd Uren Prijs
ma-wo-vr
06 Aug 2018 24 Aug 2018 09:00 - 12:00 27 395 NU inschrijven!
woensdag 03 Okt 2018 05 Dec 2018 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!