Duits niveau 5

De cursus Duits niveau 5 is bedoeld voor mensen met een redelijke kennis van de Duitse taal. Cursisten dienen bekend te zijn met complexere grammatica (onder andere passieve zinnen en bijzinnen), en dienen een kort gesprek te kunnen voeren over uiteenlopende, bekende onderwerpen.

Tijdens Duits niveau 5 breidt u uw actieve taalvaardigheid verder uit. Het doel van de cursus is in de eerste plaats het vergroten van uw standaardvaardigheden Duits op het gebied van spreken, luisteren, lezen en schrijven. Grammatica en vocabulaire zijn hierbij essentiële onderdelen.

Tijdens de cursus wordt basisgrammatica uit niveau A2 herhaald en wordt de kennis verfijnd rondom complexere aspecten van de Duitse taal (o.a. n-verbuiging, uiteenlopend gebruik van werden, alle tijden in de passieve vorm).

Na afloop van de deze cursus bent u als onafhankelijke gebruiker in staat standaardgesprekken te voeren over uiteenlopende onderwerpen (zoals werk, vrije tijd en media).

Cursusinformatie
Het eindniveau van Duits niveau 5 is B1.1. De training wordt afgesloten met een eindtoets. Nadat u deze met goed gevolg heeft gemaakt, ontvangt u een certificaat en kunt u doorstromen naar Duits niveau 6.

Intake Duits niveau 5
Nadat u zich heeft ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intakegesprek om te bepalen of dit niveau bij u past. Indien u bij UvA Talen Duits niveau 4 heeft gevolgd, is een intake uiteraard niet noodzakelijk.

Inbegrepen in de cursusprijs
Inbegrepen zijn tien lessen van 2,5 uur en een certificaat. Niet inbegrepen in de prijs is het lesmateriaal (€ 45). We gebruiken de methode Begegnungen B1+. U krijgt het lesmateriaal tijdens de eerste les van uw docent.


Dag(en) Startdatum Einddatum Tijd Uren Prijs
ma-wo-vr
06 Aug 2018 24 Aug 2018 09:00 - 12:00 27 395 NU inschrijven!
donderdag 04 Okt 2018 06 Dec 2018 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!