Duits niveau 6

Deze taalcursus is bedoeld voor mensen met kennis van de Duitse taal op halfgevorderdenniveau. Cursisten dienen bekend te zijn met alle basisgrammatica en comfortabel standaardgesprekken te kunnen voeren over uiteenlopende onderwerpen.

Tijdens Duits niveau 6 breiden cursisten hun actieve taalvaardigheid verder uit. Het doel van de cursus is het vergroten van de standaardvaardigheden Duits op het gebied van spreken, luisteren, lezen en schrijven. Om dit te bereiken wordt ook aandacht besteed aan grammatica en vocabulaire.

Na deze cursus bent u als onafhankelijke spreker in staat gesprekken in het Duits in veel verschillende situaties te voeren (bijvoorbeeld over uw opleiding, over reizen, het verkeer en gevoelens). Ook beschikt u over een brede, gevorderde kennis van de Duitse grammatica (onder andere voltooid verleden tijd, complexe bijzinnen, Nomen-Verb-Verbindung).

Cursusinformatie
Duits niveau 6 heeft het eindniveau B1 van het Europees Referentiekader. De cursus wordt afgesloten met een eindtoets. Wanneer u die met goed gevolg heeft gemaakt, ontvangt u van ons een certificaat. 
 
Intake Duits niveau 6
Nadat u zich heeft ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intakegesprek om te bepalen of dit niveau bij u past. Als u bij UvA Talen Duits niveau 5 met succes heeft afgerond, is een intake uiteraard niet nodig.

Inbegrepen in de cursusprijs
Inbegrepen zijn tien lessen van 2,5 uur en een certificaat. Niet inbegrepen in de prijs is het lesmateriaal (€ 45). We gebruiken de methode Begegnungen B1+. U krijgt het lesmateriaal tijdens de eerste les van uw docent.


Dag(en) Startdatum Einddatum Tijd Uren Prijs
ma-wo-vr
06 Aug 2018 24 Aug 2018 09:00 - 12:00 27 395 NU inschrijven!
donderdag 04 Okt 2018 06 Dec 2018 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!