Duits beginners

De groepscursus Duits beginners is geschikt voor iedereen die nog niet eerder heeft kennisgemaakt met het Duits. Beginnend bij ‘Woher kommen Sie?’ en ‘Wie heißen Sie?’ worden cursisten wegwijs gemaakt in de Duitse taal.

 

Tijdens deze taalcursus ontwikkelt u binnen korte tijd basisvaardigheden in spreken, luisteren en lezen. Daarnaast besteedt uw docent aandacht aan het schrijven van korte standaardzinnen.

 

Na Duits beginners kunt u uzelf voorstellen en vragen over persoonlijke gegevens stellen en beantwoorden. U bent in staat om korte gesprekken in het Duits te voeren (bijvoorbeeld bij het boodschappen doen) en beschikt over een beknopte basiskennis van de grammatica (tegenwoordige tijd, verleden tijd van zijn/hebben, Nominativ (eerste naamval), Akkusativ (vierde naamval) en meervoud) en woordenschat (cijfers, klokkijken, voorstellen, eten en drinken).

 

Cursusinformatie

De cursus wordt afgerond met een eindtoets. Als u de toets met een voldoende heeft behaald, ontvangt u van ons een certificaat met het bereikte eindniveau A1.1. Na deze cursus kunt u doorstromen naar Duits niveau 2.

 

Intake Duits beginners

Omdat u geen kennis van het Duits dient te hebben om aan deze beginnerscursus deel te nemen, hoeft u geen intake te doorlopen.

 

Inbegrepen in de cursusprijs

Inbegrepen zijn tien lessen van 2,5 uur en een certificaat. Niet inbegrepen in de cursusprijs is het lesboek Begegnugen A1+ (€ 45). U krijgt het lesmateriaal tijdens de eerste les uitgereikt van uw docent.Dag(en) Startdatum Einddatum Tijd Uren Prijs
ma-wo-vr
06 Aug 2018 24 Aug 2018 09:00 - 12:00 27 395 NU inschrijven!
dinsdag 02 Okt 2018 04 Dec 2018 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!