Japans niveau 3

De cursus Japans niveau 3 is bedoeld voor cursisten die al beschikken over een elementaire kennis van de Japanse taal. U bent het hiragana, katakana en de basisgrammatica meester en kunt u uitdrukken in eenvoudige Japanse zinnen.

Aan het eind van deze cursus bent u in staat om stukken over bekende, alledaagse onderwerpen te lezen en te begrijpen die zijn geschreven in eenvoudige taal en basis-kanji. U kunt makkelijker praten over uiteenlopende onderwerpen, situaties in tamelijk complexe zinnen beschrijven, en het Japans in de omgang met zowel bekenden als vreemden in verschillende stijlen toepassen.

Nadat u deze cursus met succes hebt afgerond, kent u ongeveer 490 Japanse woorden en 80 tot 100 kanji-karakters. Ook kent u vervoegingen van werkwoorden en bijvoeglijk naamwoorden waarmee u samengestelde zinnen kunt gaan maken.

Het eindniveau van deze cursus is gelijk aan driekwart van het niveau N5 van de Japanese Language Proficiency Test (JLPT).

Cursusinformatie

De cursus wordt gegeven in het Engels. Er wordt gebruikgemaakt van het boek en werkboek Genki I en ander lesmateriaal, dat speciaal is ontwikkeld door docenten van UvA Talen. Japans niveau 3 begint met het herhalen van de hoofdstukken 1 t/m 6 van Genki I en gaat verder met het behandelen van de hoofdstukken 7 t/m 9.

Japans niveau 3 wordt afgesloten met een eindtoets. Als u de toets met succes hebt afgerond, ontvangt u een certificaat en kunt u doorstromen naar Japans niveau 4.

Intake Japans niveau 3

Nadat u zich voor deze cursus hebt ingeschreven, wordt u uitgenodigd voor een intakegesprek. Als u de cursus Japans niveau 2 bij UvA Talen hebt voltooid, is er geen intake nodig.

Inbegrepen in de prijs

Inbegrepen zijn 10 lessen van 2,5 uur en een certificaat. Niet inbegrepen is het tekstboek en werkboek Genki I (€ 60). U krijgt het cursusmateriaal van de docent tijdens de eerste les.


Dag(en) Startdatum Einddatum Tijd Uren Prijs
ma-wo-vr
06 Aug 2018 27 Aug 2018 09:00 - 11:30 25 395 NU inschrijven!
woensdag 03 Okt 2018 05 Dec 2018 19:00 - 21:30 25 495 NU inschrijven!