Arabisch niveau 4

In de groepscursus Arabisch niveau 4 wordt aandacht besteed aan praktische communicatie, het uitbreiden van de woordenschat en de verschillen tussen formeel en informeel Standaardarabisch. In deze cursus leert u onder andere hoe u verschillende soorten werkwoorden in de tegenwoordige tijd gebruikt, naast andere grammatica.


Thema’s die aan bod komen zijn onder meer: praten over uzelf en anderen, het huis, het werk en het dagelijks leven, sport en vrije tijd. Grammaticale zaken die aan bod komen zijn onder meer de meervoudsvorm van zelfstandige en bijvoeglijke naamwoorden, de onbepaalde wijs en deelwoorden.

 

Arabisch niveau 4 is de juiste cursus voor u als u dialogen en korte teksten kunt lezen in het Arabisch met behulp van een woordenlijst. Daarnaast bent u ook al bekend met voornaamwoorden in enkelvoud en meervoud en de vervoeging van werkwoorden in zowel de tegenwoordige als de verleden tijd.

 

Cursusinformatie

In de cursus wordt het eerste deel van Mastering Arabic 2 behandeld (ongeveer een derde van het boek), een tekstboek met gevarieerde spreek-, luister- en leesoefeningen. Ook kan er gebruik worden gemaakt van aanvullend materiaal dat geselecteerd of speciaal ontwikkeld is door docenten van UvA Talen.

 

De cursus Arabisch niveau 4 wordt zo veel mogelijk in het Arabisch gegeven.

  

Het eindniveau van deze cursus is A2.2 van het Europees Referentiekader. De cursus wordt afgesloten met een eindtoets. Als u de toets met succes hebt afgerond, ontvangt u een certificaat en kunt u doorstromen naar Arabisch niveau 5.

 

Intake Arabisch niveau 4

De docent stuurt u een e-mail om vast te stellen of u voldoende kennis van het Arabisch hebt om deel te nemen aan deze cursus. Als u de cursus Arabisch niveau 3 met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen. Als u de cursus Arabisch niveau 3 bij UvA Talen met succes hebt afgerond, is er geen intake nodig.

 

Inbegrepen in de prijs

Inbegrepen zijn de intake, tien lessen van 2,5 uur en een certificaat. Niet inbegrepen is het cursusmateriaal (€ 35) dat u tijdens de eerste les ontvangt van de docent.Dag(en) Startdatum Einddatum Tijd Uren Prijs
ma-wo-vr
06 Aug 2018 27 Aug 2018 12:30 - 15:00 25 395 NU inschrijven!
donderdag 04 Okt 2018 06 Dec 2018 19:00 - 21:30 25 495 NU inschrijven!