Japans niveau 2

De cursus Japans niveau 2 is bedoeld voor cursisten die al beschikken over een basiskennis van de Japanse taal. U moet de eenvoudigste en belangrijkste onderdelen van hiragana en katakana kennen en de basisgrammatica beheersen.

 

Gedurende Japans niveau 2 ontwikkelt u uw lees- en schrijfvaardigheden, breidt u uw woordenschat uit met meer werkwoorden en bijvoeglijke naamwoorden, en leert u de essentiële grammaticaregels. Samen geven deze vaardigheden u de kennis en het vertrouwen om in uiteenlopende situaties te kunnen communiceren. Zo kunt u uw gevoelens uitdrukken via eenvoudige zinsconstructies en kunt u uw mening geven over vertrouwde onderwerpen.

 

Nadat u deze cursus met succes hebt afgerond, kent u ongeveer 330 Japanse woorden en 60  kanji-karakters. Het eindniveau van deze cursus is gelijk aan de helft van het niveau N5 van de Japanese Language Proficiency Test (JLPT).

 

Cursusinformatie

De cursus wordt gegeven in het Engels. Er wordt gebruikgemaakt van het boek en werkboek Genki I en ander lesmateriaal, dat speciaal is ontwikkeld door docenten van UvA Talen. Tijdens de cursus Japans niveau 2 worden de hoofdstukken 4 t/m 6 van Genki I behandeld.

 

Japans niveau 2 wordt afgesloten met een eindtoets. Als u de toets met succes hebt afgerond, ontvangt u een certificaat en kunt u doorstromen naar Japans niveau 3.

 

Intake Japans niveau 2

Nadat u zich voor deze cursus hebt ingeschreven, wordt u uitgenodigd voor een intakegesprek. Als u de cursus Japans beginners bij UvA Talen hebt voltooid, is er geen intake nodig.

 

Inbegrepen in de prijs

Inbegrepen zijn 10 lessen van 2,5 uur en een certificaat. Niet inbegrepen is het boek en werkboek Genki I (€ 60). U krijgt het cursusmateriaal van de docent tijdens de eerste les.Dag(en) Startdatum Einddatum Tijd Uren Prijs
ma-wo-vr
06 Aug 2018 27 Aug 2018 13:00 - 15:30 25 395 NU inschrijven!
maandag 01 Okt 2018 03 Dec 2018 19:00 - 21:30 25 495 NU inschrijven!