Arabisch niveau 5

Cursusinformatie

De cursus Arabisch niveau 5 is bestemd voor cursisten die het Arabisch op halfgevorderdenniveau beheersen (vergelijkbaar met niveau B1 van het Europees Referentiekader). De cursus is geschikt als u al korte gesprekken kan voeren in het Arabisch, eenvoudige teksten kan lezen met behulp van een woordenlijst, in staat bent verschillende soorten werkwoorden in de tegenwoordige en verleden tijd te gebruiken en de meervoudsvorm van zelfstandige en bijvoeglijke naamwoorden kent.

Aan het eind van de cursus Arabisch niveau 5 bent u in staat werkgerelateerde gesprekken te begrijpen, teksten zoals persoonlijke e-mails en korte nieuwsberichten te lezen, te praten over onderwerpen als reizen en toerisme, eten en koken, kleding en kleuren en onderwijs, en teksten te schrijven over uiteenlopende eenvoudige onderwerpen.

Grammaticale zaken die aan bod komen zijn onder meer het beschrijven van het verleden, werkwoordsvormen (yafʕal, yufaʕʕil, yatafaʕʕal, etc.) en zwakke werkwoorden.

The course material is written in English, so a basic understanding of English is needed.

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau en kunt u doorstromen naar Arabisch niveau 6.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: questionnaire

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Arabisch niveau 4 met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Mastering Arabic 2, € 30 (hoofdstuk 5-8)
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u kiest voor klassikale lessen, kunt u de boeken via ons kopen. U ontvangt ze dan tijdens de eerste les. Gaat u een online cursus volgen? Dan koopt u de boeken zelf.

Planning en inschrijven

Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
maandag 08 jul 2024 09 sep 2024 19:00 - 21:30 25 525 NU inschrijven!