20% korting voor studenten UvA en HvA

Studeer je aan de Universiteit van Amsterdam of Hogeschool van Amsterdam? Dan krijg je nu 20% korting op onze taalcursussen!

Een taal leren op de Roeterseilandcampus

UvA Talen is het academische talencentrum van de Universiteit van Amsterdam en onze taalschool is gevestigd op de Roeterseilandcampus. Op deze campus bevinden zich meerdere faculteiten van de Universiteit van Amsterdam. De Amstelcampus van de Hogeschool van Amsterdam ligt eveneens op loopafstand van UvA Talen. Kortom, de ideale locatie voor taallessen na een college.

Verbeter je academische vaardigheden

Als student krijg je korting op alle groepscursussen, maar wist je dat wij verschillende taalcursussen aanbieden die speciaal ontwikkeld zijn voor studenten? Je kunt je academische vaardigheden in het Nederlands verbeteren met de cursussen Nederlands Academisch schrijven en Academisch Nederlands. Studeer je in het Engels? Dan kun je kiezen uit de cursussen Engels Academisch schrijven en Academisch Engels.

Korting op online cursussen van The Language Academy

Als je studeert aan de UvA of HvA, ontvang je niet alleen 20% korting op onze groepscursussen, maar ook op de online cursussen van The Language Academy. Deze cursussen zijn van hoog niveau en laten je op dynamische wijze kennismaken met een taal.

Alle cursussen van The Language Academy.

UvA and HvA students get 20% off language courses

Studeer je, maar niet aan de UvA of HvA?

Studeer je, maar niet aan de UvA of HvA, en wil je een taalcursus bij ons volgen? Ook dan ben je van harte welkom! Op vertoon van je studentenkaart krijg je € 50 korting op onze groepscursussen.

Ons volledige aanbod groepscursussen.

Studentenkorting gebruiken

Gebruikmaken van deze korting is heel simpel: kies tijdens je inschrijving voor de optie ‘student UvA­HvA’ of ‘student’ en voeg een kopie of foto van je studentenkaart en bewijs van inschrijving toe.

Direct inschrijven voor een taalcursus.