Bedrijfstrainingen

UvA Talen verzorgt doorlopend verscheidene trainingen voor groepen cursisten van bedrijven en instellingen. Soms zijn dat trainingen uit ons standaard cursusaanbod, die aan de leerbehoefte van de deelnemers wordt aangepast. U kunt hierbij denken aan trainingen zakelijk Engels of trainingen Nederlands voor expats. In de meeste gevallen gaat het echter om trainingen die volledig zijn afgestemd op de specifieke leerwensen van de organisatie of van de cursisten.

Uw organisatie gaat bijvoorbeeld een vestiging openen in het buitenland en u wilt dit proces door een aantal medewerkers op locatie laten begeleiden? Of u hebt buitenlandse medewerkers die zich graag in het Nederlands willen uiten, uiteraard binnen hun eigen vakgebied? Wij stellen graag een gerichte training samen, volledig afgestemd op uw wensen en die van uw cursisten.

Maar uiteraard kunt u ook bij ons terecht om ‘gewoon' de Engelse taalvaardigheid van uw medewerkers te verbeteren. Trainingen zakelijk Engels vormen een belangrijke productgroep binnen ons aanbod. Met deze trainingen blijven bedrijven en instellingen op koers in de steeds internationalere zakelijke omgeving.

Wij stemmen onze leerprogramma's bij voorkeur af op kleine groepen. Hierdoor kan in relatief korte tijd, met een beperkt aantal les- of contacturen, een optimaal resultaat worden behaald. De trainingen worden gegeven door native speakers, tenzij dit om lesinhoudelijke redenen niet de voorkeur heeft. Wij verzorgen de trainingen graag op locatie, maar u kunt ook kiezen voor een van onze hoogwaardige lesruimten op een goed bereikbare locatie in het centrum van Amsterdam.

Bent u benieuwd welke bedrijven en instellingen eerder kozen voor UvA Talen? Klik hier voor een overzicht van onze klanten.