Begin deze april met het leren van een taal bij UvA Talen

De zon schijnt weer in Nederland! Dat betekent vitamine D opdoen, gezellig een terrasje pakken én de start van nieuwe taalcursussen bij UvA Talen.

Zoals velen van jullie al weten is onze cursusronde van april een van de vier grote cursusstarts bij UvA Talen, waarbij al onze 13 talen worden aangeboden voor beginners tot gevorderden. Er zijn niet alleen intensieve dagcursussen, maar ook avondcursussen voor wie overdag fulltime werkt of studeert. Of je nu net naar Nederland bent verhuisd en Nederlands wilt leren, je Engels wilt verbeteren voor je werk of vanaf nul wilt beginnen met een nieuwe taal zoals Frans, Arabisch of Zweeds... dit is hét moment om van start te gaan! 

Aanvang cursussen: 8-11 april

Prijzen vanaf € 450

Wil je je meteen aanmelden? Dat kan hier

Language courses this April at UvA Talen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intensieve cursussen Nederlands en Engels

UvA Talen biedt het hele jaar door dagcursussen Nederlands en Engels aan. Deze cursussen volgen de succesformule van drie of vijf lessen per week van maandag tot en met vrijdag. Tijdens deze intensieve cursussen stijgt je taalvaardigheid tot twee niveaus op de schaal van het Europees Referentiekader voor de Talen. Deze cursussen worden zowel online aangeboden als klassikaal op ons kantoor in Amsterdam. 

Vind je het lastig om een intensieve cursus in te passen in je werk- of studeerschema? Dan zijn onze avondcursussen misschien de beste optie voor jou.

Avondcursussen in alle talen

Deze cursussen worden aangeboden in al onze 13 talen: Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Portugees, Zweeds, Arabisch, Russisch, Chinees, Japans en Koreaans. Alle avondcursussen worden zowel online als klassikaal aangeboden, dus de keuze is aan jou.

De avondcursussen duren tien weken en worden één of twee keer per week gehouden. Ook als je al een drukke werkweek hebt, passen deze avondcursussen perfect in je agenda. Dankzij het cursusschema heb je na elke les ruim voldoende tijd om het huiswerk te maken en de lesstof goed te laten bezinken – tijd die je zeker nodig zult hebben. Tijdens deze online cursussen stijgt je taalvaardigheid tot twee niveaus op de schaal van het Europees Referentiekader voor de Talen.

Gratis een online cursus uitproberen?

UvA Talen biedt elke maand een gratis online workshop aan voor wie een taalcursus wil uitproberen zonder zich meteen te hoeven binden. In deze workshops kun je jezelf onderdompelen in een interactieve leerervaring die onze beproefde klassikale formule nabootst, terwijl je tegelijk kennismaakt met onze medewerkers en hun manier van lesgeven. En laten we het leukste niet vergeten: je maakt niet alleen kans op een gratis online groepscursus bij UvA Talen, je krijgt ook nog eens een speciale KORTING als dank voor je deelname! Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.