Begin het nieuwe jaar goed met een taalcursus in januari!

NederlandsEngelsFransJapansKoreaans en Arabisch… Wat hebben die talen met elkaar gemeen? Het zijn zes van de dertien talen waarvoor bij UvA Talen in januari een cursus van start gaat! Begin het nieuwe jaar goed en meld je aan voor de taalcursus die je altijd al hebt willen volgen.

Naast de hierboven genoemde talen bieden we ook cursussen SpaansItaliaansDuitsPortugeesZweedsRussisch en Chinees aan! Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je zo snel mogelijk aan om verzekerd te zijn van deelname. 

Aanvang cursussen: 15 - 18 januari 2024 

Prijzen: vanaf € 450

Language courses in 13 languages - UvA Talen

Wat voor groepscursussen zijn er beschikbaar?

UvA Talen biedt het hele jaar door intensieve dagcursussen Nederlands en Engels aan. Deze cursussen volgen de succesformule van vijf lessen per week van maandag tot en met vrijdag. Tijdens deze intensieve cursussen stijgt je taalvaardigheid tot twee niveaus op de schaal van het Europees Referentiekader voor de Talen. Deze cursussen worden zowel online aangeboden als klassikaal op ons kantoor in Amsterdam.

Werk je fulltime en volg je liever een avondcursus? Geen probleem! Onze avondcursussen duren tien weken en worden één, twee of drie keer per week gehouden. Ook als je al een drukke werkweek hebt, passen deze avondcursussen perfect in je agenda. Dankzij het cursusschema heb je na elke les ruim voldoende tijd om het huiswerk te maken en de lesstof goed te laten bezinken – tijd die je zeker nodig zult hebben. Tijdens deze online cursussen stijgt je taalvaardigheid tot twee niveaus op de schaal van het Europees Referentiekader voor de Talen.

Alle cursussen van UvA Talen worden zowel online aangeboden als klassikaal op onze locatie in Amsterdam. 

Hoe meld ik me aan?

Om jouw cursus te vinden ga je naar de pagina Groepstrainingen op onze website en klik je in de oranje balk op de taal van jouw keuze. Onderaan de cursuspagina kun je aangeven of je de cursus online wilt volgen of klassikaal op ons kantoor in Amsterdam.

Wil je je meteen aanmelden? Dat kan hier