Bezoek UvA Talen op de IamExpat Fair

UvA Talen is op 6 april aanwezig bij de IamExpat Fair, het evenement voor expats die in Nederland wonen en werken. De beurs wordt georganiseerd  in de Gashouder van de Westergasfabriek. UvA Talen heeft een eigen stand en verzorgt twee workshops Nederlands voor beginners.

Bezoek onze stand 

Bent u op zoek naar informatie over onze taalcursussen en vertaaldiensten? Kom dan langs bij onze stand! Daar kunt u een praatje maken met onze medewerkers en docenten en ons cursusmateriaal bekijken. Als u geïnteresseerd bent in een cursus, geven wij u graag advies over welke cursus het beste bij u past.

Exclusieve korting

Alle bezoekers aan de beurs ontvangen een exclusieve kortingsvoucher van 10% die kan worden gebruikt voor al onze taalcursussen en andere taaldiensten, en... er is hagelslag!

Laat in 5 minuten uw Nederlands beoordelen

Wilt u weten hoe goed uw Nederlands is? Ga langs bij onze ervaren docenten bij de stand voor een mondeling assessment van 5 minuten. Hierna weet u uw niveau Nederlandse spreekvaardigheid (volgens het Europees Referentiekader) en kunnen wij adviseren welke cursus het best bij u past.

UvA Talen vraagt nieuwe cursisten altijd een intake te doorlopen, dus misschien is dit uw eerste stap op weg naar beter Nederlands.

Workshop Nederlands voor beginner: Spreek Nederlands met me

Kunt u een beetje Nederlands maar durft u het niet goed te gebruiken? Of bent u geïntimideerd door die rare klanken en lastige klinkers? Doe dan mee aan een van onze workshops!

In deze energieke workshops leert ons team u praktische woorden die u in alledaagse situaties kunt gebruiken. De workshops zijn voor absolute beginners, mensen die al een beetje Nederlands kennen en iedereen die zin heeft om mee te doen.

U kunt meedoen aan onze workshop om 11.40 uur en om 13.20 uur.

Meer informatie over de IamExpat Fair? 

De IamExpat Fair vindt plaats op zaterdag 6 april van 10.00 tot 17.00 uur in de Gashouder in Amsterdam. Meer informatie over de beurs vindt u op amsterdam.iamexpatfair.nl.