Bezoek UvA Talen op de IamExpat Fair in Den Haag

UvA Talen is op 9 november aanwezig bij de IamExpat Fair, het evenement voor expats die in Nederland wonen en werken. De beurs wordt gehouden in de Grote Kerk in Den Haag. De vertaalafdeling van UvA Talen is aanwezig samen met The Language Academy, ons platform voor online cursussen.

Kom langs bij onze stand

Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over onze vertaaldiensten en online cursussen. We hebben ook een leuke prijsvraag! Onze vertalers zijn de hele dag aanwezig om vragen over vertalingen en redactie te beantwoorden. Ook voor informatie over de online taalcursussen van The Language Academy kunt u bij onze stand terecht.

Doe mee met onze prijsvraag en win

Onze vertalers hebben een vraag voor u! We gaan hem nog niet verklappen, maar we kunnen wel al vertellen dat u, als u het juiste antwoord weet, kans maakt op een cadeaubon ter waarde van € 50.

Exclusieve korting op onze online cursussen

Voor onze groepscursussen moet u naar Amsterdam, maar gelukkig kunt u onze online cursussen overal volgen! Vandaar dat we onze online cursussen op de IamExpat beurs in Den Haag speciaal onder de aandacht brengen. Bovendien ontvangt u als bezoeker van de beurs een goodiebag met een exclusieve kortingsvoucher van 20%. Deze is geldig voor alle online taalcursussen van The Language Academy.

Visit UvA Talen at the IamExpat Fair in The Hague

 

Meer informatie over de IamExpat Fair in Den Haag

De IamExpat Fair vindt plaats op zaterdag 9 november van 10.00 tot 17.00 uur in de Grote Kerk in Den Haag. Meer informatie over het evenement vindt u op thehague.iamexpatfair.nl.