Copywriting

Ons vertaalbureau is permanent gesloten.
De dienstverlening voor vertaalwerk en redactiediensten wordt voortgezet door

AVB Language Group BV.
Klik hier om direct verder te gaan naar de website van AVB Language Group BV
U kunt AVB ook bellen op 020 – 645 66 10 of mailen naar avb@avb.nl.

UvA Talen is geen reclamebureau. U denkt bij het horen van onze naam daarom wellicht niet direct aan copywriting-diensten. Toch schrijven wij regelmatig nieuwsbrieven, persberichten en wervende teksten voor een groot aantal klanten. Ook hebben wij een flink aantal advertentieteksten verzorgd.

Wij doen dit uiteraard niet alleen in het Nederlands, maar ook in verscheidene andere talen. Wij schrijven met name regelmatig Duitse, Engelse, Spaanse en Franse teksten.

UvA Talen beschikt over gespecialiseerde tekstschrijvers, die niet alleen werken in een taal, maar ook ‘in een cultuur'. Een persbericht voor de Franse markt vraagt bijvoorbeeld een andere tone-of-voice dan een vergelijkbaar bericht voor een Duits of Nederlands publiek.

Wij schreven recentelijk wervende teksten over uiteenlopende onderwerpen als toeristische bestemmingen, bloemen en plastische chirurgie! Ook maakten wij verslagen van congressen, masterclasses en bedrijfsevenementen.

Wij verzorgen ook regelmatig opdrachten die het midden houden tussen schrijven en vertalen. We herschrijven bijvoorbeeld Nederlandse brochures en marketingteksten voor een Engelssprekend publiek, op zo'n manier dat deze geschikt zijn voor de Engelstalige markt.