Cursistendashboard UvA Talen is nu LIVE!

Met veel genoegen presenteren we het nieuwe cursistendashboard van UvA Talen, dat nu live is en door al onze cursisten voor januari wordt gebruikt. Op het cursistendashboard vindt u niet alleen een overzicht van uw taalcursussen en voortgang, u kunt het ook gebruiken om een afspraak voor een intakegesprek met een docent te maken, meldingen over cursussen te ontvangen en direct een vervolgcursus te plannen.

Functionaliteit van het dashboard

Zoals u in de bijlage hieronder kunt zien, biedt het nieuwe dashboard verschillende nieuwe functies, zodat onze cursisten zelf hun leerproces kunnen sturen. Met een klik op een link op de homepage of het menu hebt u snel toegang tot uw agenda en tabbladen met cursusinformatie. Er is ook een pagina met meldingen voor updates, wijzigingen of annuleringen.

Het tabblad met cursusinformatie vertelt u alles over de cursus, de docent en het benodigde lesmateriaal. Uw voortgang kan worden weergegeven in een rapport, inclusief advies over volgende stappen en vervolgcursussen.

Bovendien kunt u met ons nieuwe cursistendashboard een intakegesprek met een van onze docenten inplannen. Doordat het planningsproces is geautomatiseerd, bespaart u heel wat tijd.

Student dashboard - homepage

Over onze cursussen

Wilt u ook uw voortgang op taalgebied kunnen bijhouden op uw eigen cursistendashboard? Het is nooit te laat om u in te schrijven voor een groepscursus! Wij bieden verschillende opties: intensieve dagcursussen die elke maand van start gaan, avondcursussen en weekendcursussen. Bij UvA Talen hebt u de keuze uit 13 verschillende talen; Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Portugees, Zweeds, Russisch, Chinees, Arabisch, Japans en Koreaans.

Schrijf u nu in voor de groepscursus van uw keuze en profiteer van ons nieuwe cursistendashboard!