Cursussen Engels op maat voor Italiaanse leerlingen bij Giocamondo!

Deze zomer heeft UvA Talen cursussen Engels op maat verzorgd voor Italiaanse tieners en jongvolwassenen in het kader van het programma van Giocamondo Study. Giocamondo Study is een reisbureau dat is gespecialiseerd in het organiseren van educatieve reizen voor kinderen, adolescenten en ouderen, zowel in Italië als daarbuiten. Dit jaar deden er leerlingen tussen de 14 en 19 jaar mee aan een twee weken durend programma in Amsterdam.

De missie van Giocamondo Study is om leerlingen in staat te stellen hun potentieel volledig waar te maken door in het buitenland een taal te leren en samen met medeleerlingen te worden ondergedompeld in prachtige locaties. We zijn er trots op bij te dragen aan zo’n geweldig programma en ondersteunen deze missie door creatieve lessen Engels aan te bieden rond niveau B1/B2. Ons team voor gepersonaliseerde cursussen heeft hard gewerkt aan een efficiënt cursusprogramma voor de 280 Italiaanse leerlingen, verdeeld over achttien groepen. Doordat er voor elke dag educatieve sessies van drie uur waren ingepland, hadden onze fantastische docenten gelegenheid zich van hun creatieve kant te laten zien en interessant en leuk lesmateriaal te ontwikkelen, vaak inclusief songteksten, thema’s of interessante gespreksonderwerpen.

Aan het einde van het Engelse programma kwamen leerlingen, docenten en medewerkers van UvA Talen bijeen voor een korte ceremonie waar elke leerling een certificaat ter afsluiting van de cursus ontving. We zijn erg trots op de resultaten van dit succesvolle programma!

  Italian students in Amsterdam   Italian students in Amsterdam

Meer over Giocamondo Study

Giocamondo Study is een bureau dat educatieve reizen voor jongeren en ouderen aanbiedt in heel Italië en daarbuiten. Deze organisatie, die onlangs haar 20-jarige bestaan vierde, is opgericht na een tragische aardbeving in de regio. Kort daarna werden er studiebeurzen beschikbaar gesteld aan kinderen tussen de 7 en 19 voor educatieve reizen in Italië én over de landsgrenzen. Giocamondo Study is door het Italiaanse ministerie van onderwijs, universiteiten en onderzoek geaccrediteerd als opleidingsinstituut.

Dit is het tweede jaar dat Giocamondo Study samenwerkt met UvA Talen en 150 tot 280 leerlingen naar Amsterdam laat reizen. Wij hopen deze inspirerende groepen nog vele jaren Engels te leren!

Persoonlijke cursussen bij UvA Talen

UvA Talen biedt een breed scala aan gerichte opleidingsprogramma’s die geheel zijn toegesneden op de specifieke wensen van klanten met uiteenlopende achtergronden en behoeften. Bij de meeste van onze programma’s ligt de nadruk op het verbeteren van de algemene taalvaardigheid van individuele personen, maar we verzorgen ook trainingen voor bedrijven uit specifieke sectoren of vakgebieden, trainingen presentatievaardigheden, workshops, gerichte individuele trainingen en trainingen voor internationaal erkende examens.

Onze privécursussen en bedrijfstrainingen worden zowel online als op locatie aangeboden. ‘Op locatie’ betekent op ons kantoor in hartje Amsterdam, bij de klant op kantoor of op een andere locatie naar keuze. Wij geven geen lessen thuis, maar verder is alles mogelijk. Daarnaast bieden we in het kader van het inTense-programma intensieve cursussen van vijf volledige lesdagen. Tijdens de cursus word je geheel ondergedompeld in de taal die je wilt leren (‘full immersion’). Dat begint meteen ’s morgens wanneer je je docent voor het eerst ontmoet en gaat ononderbroken door tijdens de gehele lesdag.

Neem voor meer informatie contact met ons op door hier te klikken.