Cursussen in oktober: met een nieuwe taal het najaar in!

Het weer wordt koeler, de blaadjes beginnen te vallen en overal in Nederland gaan universitaire opleidingen van start. Wat dacht u ervan om dit najaar gewoon vanuit huis basiskennis Portugees, Duits of Frans op te doen? Of misschien wilt u klassikaal uw Nederlands verbeteren voor op uw cv? UvA Talen biedt deze oktober cursussen aan in 12 talen. Een mooie kans om van start te gaan met een nieuwe taal die u al lang wilde leren, zoals Chinees, Italiaans of Arabisch.

Aanvang cursussen: 3-6 oktober

Prijzen vanaf EUR 375

Wilt u zich meteen inschrijven? Meld u dan hier aan!

 

Intensieve cursussen Nederlands en Engels

UvA Talen biedt het hele jaar door dagcursussen Nederlands en Engels aan. Voor de cursussen wordt het succesvolle schema aangehouden: vijf lessen per week van maandag tot en met vrijdag. Tijdens deze intensieve cursussen stijgt uw taalvaardigheid maximaal twee niveaus op de schaal van het Europees Referentiekader voor de Talen. Deze cursussen kunnen zowel online als in onze vestiging in Amsterdam worden gevolgd.

Avondcursussen in 12 talen

Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Portugees, Zweeds, Arabisch, Russisch, Chinees en Japans, zowel online als klassikaal – de keuze is aan u.

De avondcursussen vinden een, twee of drie keer per week plaats, verdeeld over tien weken. Voor iedereen met een drukke werkweek passen deze avondcursussen perfect in een volle agenda. Door de cursusopzet hebt u na de lessen genoeg tijd om het huiswerk te maken en de stof te laten bezinken. Tijd die u zeker nodig zult hebben! Tijdens deze online cursussen stijgt uw taalvaardigheid maximaal twee niveaus op de schaal van het Europees Referentiekader voor de Talen.

Autumn courses at UvA Talen

Gratis een cursus uitproberen?

Bezoek dan UvA Talen tijdens de open avond op 22 september van 17.00 tot 20.00 voor proefworkshops, gratis intakegesprekken om uw niveau te bepalen, speciale kortingen, merchandise en goodies van UvA Talen en medewerkers die klaar staan om al uw vragen te beantwoorden. U kunt zich aanmelden via deze link.