De voordelen van inTense

Veel cursisten hebben met inTense in korte tijd een nieuwe taal geleerd of hun taalvaardigheid verbeterd. Hoe? Naast het full-immersionconcept zijn dit de voordelen van inTense:

  1. Een persoonlijk programma met uitgebreide intake

Uw inTense-week wordt samengesteld aan de hand van uw wensen en interesses. Deze bespreken we tijdens de uitgebreide intake, die onderdeel is van het programma. De intake bestaat uit een gesprek via Zoom, en – afhankelijk van de taal en uw niveau – een online test en schrijfopdracht. Wij nemen de resultaten van uw intake, pakken onze kennis en ervaring erbij en stellen zo een trainingsprogramma samen dat perfect bij u past.

  1. Afwisselende lessen met meerdere docenten

Om de intensieve trainingsdagen afwisselend en uitdagend te houden krijgt u les van meerdere docenten. Zij hebben allemaal een eigen lesstijl en eigen expertise. Hierdoor leert u precies wat u nodig hebt en blijft het programma afwisselend en leuk.

  1. Intensieve begeleiding door cursuscoördinator

Van de intake tot de (virtuele) certificaatuitreiking wordt u begeleid door een cursuscoördinator, die ervoor zorgt dat uw week vlekkeloos verloopt. Aan het eind van elke trainingsdag spreekt u elkaar (via Zoom) om de lessen van die dag te bespreken. De coördinator houdt het trainingsprogramma bij en zorgt voor een goede communicatie tussen de docenten. Zo weet het hele team op ieder moment wat hun te doen staat.

Neem contact met ons op

Onze cursuscoördinatoren staan u graag te woord om de verschillende opties te bespreken. Omdat we zo veel mogelijk vanuit huis werken zijn we telefonisch niet bereikbaar. U kunt ons per e-mail een terugbelverzoek sturen. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug.

Ja, ik wil meer informatie over inTense.