Distance learning: doe mee aan onze online taalcursussen

UvA Talen biedt u, naast het reguliere cursusaanbod op locatie in Amsterdam, ook de mogelijkheid om onze groepscursussen in 12 verschillende talen online te volgen. De online cursussen volgen de succesvolle formule van onze ‘offline’ variant. Het enige verschil is dat de lessen plaatsvinden in onze online virtual classroom. Wilt u een begin maken met Spaans, Frans of Italiaans leren? Uw Engels of Nederlands verder verbeteren? Gun uzelf die boost in uw virtual workplace!

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om die fascinerende nieuwe taal te leren die al zo lang op uw bucketlist staat. Bijvoorbeeld Russisch, Chinees, Japans of Arabisch. Grijp nu uw kans om onze interactieve, virtuele groepslessen te volgen in online lokalen. Onze professionele, gekwalificeerde docenten heten u hier graag welkom.

Hoe meld ik mij aan?

  1. Schrijf u direct in of ga naar de taaltraining van uw keuze door een van de 12 verschillende talen te kiezen: Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Portugees, Zweeds, Arabisch, Russisch, Chinees, Japans, Engels of Nederlands. Selecteer vervolgens uw startdatum en tijdstip naar keuze.
  2. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving. Ook sturen we u een mail met een instructie en een link om naar de virtual classroom te gaan.

Hoe werkt onze online lesomgeving?

We maken gebruik van een prachtig online platform dat we hebben ingericht voor onze groepstrainingen op afstand. De virtual classrooms bieden een gemakkelijke en intuïtieve leeromgeving met de sfeer van een echte klassikale les. Iedereen komt echt samen – zij het op afstand – en u kunt de lessen volgen waar u maar wilt.

In onderstaand filmpje geven wij u een sfeerimpressie van onze online taalcursussen:

Zo maken wij tijdens de les gebruikt van de volgende features:

Interactieve lessen via video, geluid en chat

U ziet en hoort de docent en medecursisten in kleine schermpjes in het hoofdscherm en zij zien en horen u. De docent heeft ook in de virtual classroom het voortouw. Via de handige chatfunctie kunnen cursisten bovendien tijdens de les direct vragen stellen, maar kan de docent ook notities en handouts delen, en uiteraard geschreven aantekeningen maken.

Visuele ondersteuning via screen sharing

Tijdens de lessen maakt de docent gebruik van de optie screen sharing om via het digitale whiteboard, PowerPoint of Word geschreven aantekeningen te maken. Daarnaast bieden gedeelde video’s en geluidsfragmenten een goede ondersteuning om een taal te leren. En is er zelfs een mogelijkheid om uw niveau gezamenlijk en op een leuke manier te testen via een online quiz.

Spreken oefenen in kleine groepjes via breakoutrooms

Via de handige optie breakoutrooms wordt u door de docent ingedeeld in kleinere virtuele groepjes om (spreek-)opdrachten te oefenen en kan uw groepje rechtstreeks feedback vragen aan de docent.

Kortom, de omgeving is zo levendig en leuk, dat de tijd voorbijvliegt. Zodat u, als de bel ten slotte (maar veel eerder dan u had verwacht) gaat, met grote tegenzin het leslokaal verlaat – net als in het echt!

Ervaring cursisten

Wat wij terughoren van alle cursisten en docenten die al een les in de leeromgeving hebben gehad, is dat zij de omgeving als natuurlijk ervaren. Binnen enkele minuten vergeet u de afstand die er in werkelijkheid tussen de aanwezigen is en gaat u met elkaar om alsof u daadwerkelijk samen in de klas zit. En misschien nog wel beter: door de afwezigheid van externe prikkels is de focus optimaal.

Your language learning experience is just one click away!