Distance learning: doe mee aan onze online taalcursussen in april!

Vanaf 6 april biedt UvA Talen online groepscursussen in 12 verschillende talen. Voor al deze cursussen geldt een korting van 30%. Wilt u een begin maken met Spaans, Frans of Italiaans leren? Uw Engels of Nederlands verder verbeteren? Gun uzelf die boost in uw virtual workplace! U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om die fascinerende nieuwe taal te leren die al zo lang op uw bucketlist staat. Bijvoorbeeld Russisch, Chinees, Japans of Arabisch. Grijp nu uw kans om onze interactieve, virtuele groepslessen te volgen in onze online lokalen. Onze professionele, gekwalificeerde docenten heten u hier graag welkom.

Intensieve cursussen Nederlands en Engels via distance learning

UvA Talen biedt het hele jaar door intensieve dagtrainingen Engels en Nederlands. De cursussen die in april van start gaan volgen het succesvolle vaste schema: vijf lessen per week van maandag t/m vrijdag. Het enige verschil is dat de lessen ditmaal plaatsvinden in onze online virtual classroom. Tijdens deze cursus via distance learning kunt u uw taalvaardigheid verbeteren met maar liefst twee niveaus van het Europees Referentiekader voor de Talen.

Interactieve online avondcursussen in 12 verschillende talen

Al onze avondcursussen in april gaan van start in onze online lesomgeving. Deze cursussen hebben één of twee lessen per week. Het enige verschil met onze reguliere cursussen is dat de lessen ditmaal plaatsvinden in onze online lesomgeving. Tijdens deze cursus via distance learning kunt u uw taalvaardigheid verbeteren met één niveau van het Europees Referentiekader voor de Talen.

Distance learning UvA Talen

 

Maar liefst 30% korting op onze online taalcursussen. Hoe gaat het in zijn werk?

We maken gebruik van een prachtig online platform dat we hebben ingericht voor onze groepstrainingen op afstand. De online virtual classrooms bieden een gemakkelijke en intuïtieve leeromgeving met de sfeer van een echte klassikale les. Je komt echt samen – zij het op afstand.

Schrijf je nu in! Gebruik de code ONLINE20* en profiteer van de 30% korting op uw groepscursus naar keuze: Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Portugees, Zweeds, Arabisch, Russisch, Chinees of JapansU ontvangt een bevestiging van uw inschrijving. Ook sturen we u een mail met een instructie en een link om naar de virtual classroom te gaan.

LET OP: De aantrekkelijke korting van 30% geldt ook voor alle zakelijke trainingen en individuele trainingen.

Your language learning experience is just one click away!

* Deze korting kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingen.