Dit jaar elke maand een gratis workshop!

Na het daverende succes van onze vier workshops in 2023 kondigen we met veel plezier de voortzetting van onze reeks online workshops in 2024 aan. Deze maandelijkse workshops zijn perfect voor iedereen die een taalcursus wil uitproberen zonder zich te hoeven vastleggen.

Wat hebben deze workshops te bieden? Je dompelt jezelf onder in een interactieve leerervaring die een indruk geeft van onze beproefde klassikale methode. De sessies van 45 minuten geven je een persoonlijk voorproefje van onze groepscursussen, zodat je alvast vertrouwd kunt raken met onze manier van lesgeven, je woordenschat kunt uitbreiden en kennis kunt maken met onze geweldige docenten en medewerkers. En het mooiste is misschien wel dat je bij deelname een speciale KORTING ontvangt!

Zie het workshoprooster hieronder en verzeker jezelf van een plaats door het Google-formulier voor de workshop van de maand van jouw keuze in te vullen. We hopen je snel (online) te mogen begroeten!

Februari

Ben je van plan dit jaar naar Japan te gaan en wil je wat basiskennis Japans opdoen? Dan bieden wij je precies wat je nodig hebt! Hieronder vind je alle details.

Wat? Workshop Japans beginners

Wanneer? 28 februari 2024, van 18.45 tot 19.30

Waar? Online via Zoom (je ontvangt de Zoom-link bij aanmelding)

➥Wil je aanmelden voor deze workshop? Gebruik dan dit GOOGLE SIGN-UP FORM

Verwachte workshops

Deze workshops zijn nog niet bekend. Blijf ons in de gaten houden voor meer informatie!

 

 

Voorgaande workshops

Januari

We beginnen het nieuwe jaar goed! Doe mee met de eerste workshop van 2024, voor onze populairste taal: Nederlands. Hieronder vind je alle details.

Wat? Workshop NT2 beginners

Wanneer? 29 januari 2024, van 18.45 tot 19.30

Waar? Online via Zoom (je ontvangt de Zoom-link bij aanmelding