Eerbetoon aan de ‘Golden Week’: dag van de Japanse taal bij UvA Talen!

Woon je in Nederland, ben je Japans aan het leren en wil je kennismaken met anderen die net zo gefascineerd zijn door de Japanse taal en cultuur als jij? Dan hebben wij het perfecte evenement voor jou! Kom op zondag 28 april 2024 naar het evenement Dag van de Japanse Taal bij UvA Talen! Dit is voor ons een heel bijzonder evenement, omdat het geheel wordt georganiseerd door de geweldige Japanse docenten van UvA Talen met als bedoeling om de beroemde Golden Week van Japan te vieren.

De Golden Week is een week waarin de kersenbloesems bloeien en het land tot leven komt met festiviteiten. Een speciaal evenement op ons kantoor in Amsterdam is de perfecte manier om deze feestelijke periode te eren. Dit is een unieke gelegenheid om deel te nemen aan verschillende spellen en andere activiteiten, verdeeld in kleine groepen op basis van je beheersing van het Japans. Je krijgt de kans om andere cursisten en moedertaalsprekers te ontmoeten, wat zeker zal helpen om banden op te bouwen met de Japanse gemeenschap hier in Nederland. 

En niet alleen dat, maar we organiseren ook een taalcafé voor gevorderde cursisten, waar zij gezellig kunnen kletsen met Japanse moedertaalsprekers of andere cursisten met een hoger niveau van beheersing. En het mooiste is: deelname is geheel gratis en wie meedoet krijgt ook nog eens een speciale korting op alle cursussen Japans bij UvA Talen! Het is ons een genoegen om iedereen te ondersteunen die interesse heeft in Japans leren. Hieronder vind je de details van het evenement:

Wanneer? 28 april 2024 van 14.00 – 16.30

Waar? Roetersstraat 25, 1018 WB Amsterdam

Aanmelden? Wegens grote belangstelling is het niet meer mogelijk om je aan te melden.

Join UvA Talen's day of the Japanese language!

Dus pak je agenda, stel een reminder in en kom op 28 april naar de Dag van de Japanse Taal bij UvA Talen. Of je nu een taalcursist bent, een cultuurliefhebber of gewoon iemand die graag andere mensen wil ontmoeten die Japans aan het leren zijn, dit evenement wordt een leuke dag om contact te leggen en een netwerk op te bouwen met mensen met dezelfde interesses. We hopen je te zien. Mis het niet!