Erkenningen en partners

NUT
De NUT is de vereniging van Nederlandse en Vlaamse Universitaire Talencentra. Voor deze talencentra organiseert de NUT bijeenkomsten, conferenties en themadagen. Ons lidmaatschap helpt onze medewerkers continu op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de taalbranche. Daarnaast dragen de NUT-leden gezamenlijk bij aan het formuleren en bewaken van taalbeleid binnen het onderwijs en de overheid in het Nederlandse taalgebied.

IN Amsterdam
IN Amsterdam is het servicebureau voor internationale nieuwkomers in Amsterdam. IN Amsterdam zorgt dat expats gemakkelijk hun weg vinden en ‘landen’ in Amsterdam. 
IN Amsterdam werkt samen met een aantal partners die expats kunnen helpen wanneer zij in Amsterdam arriveren. Alle partners van IN Amsterdam hebben aantoonbare ervaring met het werken met expats en zijn als geen ander op de hoogte van de behoeftes van internationale inwoners van Amsterdam. Wij zijn er daarom trots op partner te zijn van IN Amsterdam.

Taalcursussen

CRKBO
UvA Talen is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat we voldoen aan de strenge Europese richtlijnen voor onderwijsinstellingen. 
Doordat we geregistreerd staan bij het CRKBO, kunnen we onze taalcursussen vrij van btw aanbieden en bespaart u 21% op de kosten.

Vertaalbureau

ISO 17100:2015
UvA Talen is ISO-gecertificeerd en werkt volgens de strenge richtlijnen van ISO 17100:2015 voor aanbieders van vertaaldiensten. Deze standaard stelt eisen met betrekking tot de inzet van mensen en middelen, kwaliteitszorg, projectbeheer en algemene dienstverlening. 
ISO 17100 vereist onder andere dat er uitsluitend met gekwalificeerde projectmanagers en taalspecialisten wordt gewerkt. Een overzichtelijke, efficiënte en beter controleerbare bedrijfsvoering wordt door een jaarlijkse audit gewaarborgd.

VViN
De VViN is de brancheorganisatie voor vertaalbureaus in Nederland, die zich onder andere inzet voor continue verbetering van de dienstverlening van Nederlandse vertaalbureaus. 
Als erkend lid van VViN voldoet UvA Talen aan de strenge eisen die de organisatie aan leden stelt. De VViN verwacht bijvoorbeeld van haar leden dat zij ISO 17100-gecertificeerd zijn en dat alle aangesloten vertaalbureaus zich houden aan de statuten, de gedragscode en het huishoudelijk reglement van de VViN.

 Partner IN Amsterdam  UvA Talen staat geregistreerd bij het CRKBO    UvA Talen is ISO 17100 certified     UvA Talen is erkend lid van VViN  Logo EUATC moederbedrijf VViN  UvA Talen is lid van NUT Talen