Via onderstaand formulier kunt u zich individueel inschrijven voor de UvA Taaltoets Nederlands voor de VVE.  Let hierbij goed op de geldende inschrijfperiodes. De UvA Taaltoets Nederlands wordt in Amsterdam afgenomen.

Na uw inschrijving ontvangt u zo spoedig mogelijk de factuur voor afname van de taaltoets(en). Deze factuur dient u binnen 7 dagen te voldoen.

Het annuleren van uw inschrijving is mogelijk tot 7 dagen voor afname van de UvA Taaltoets Nederlands. Indien u zich binnen 7 dagen voor afname van de taaltoets(en) afmeldt, kunnen wij de vervallende toets verplaatsen naar de volgende geplande toetsronde. Als de toets minder dan 24 uur voor aanvang wordt geannuleerd, moeten wij deze beschouwen als afgenomen en de volledige kosten in rekening brengen.

Aanmelden medewerkers door werkgever

Wilt u uw medewerkers aanmelden voor de UvA Taaltoets Nederlands? Stuur dan een e-mail naar vve@uvatalen.nl, zodat wij u een aanmeldformulier kunnen toesturen. Het formulier op deze pagina is alleen voor pedagogisch medewerkers die zichzelf willen aanmelden voor de UvA Taaltoets.

Uw contactgegevens
Geboortedatum
Inschrijving voor
Spreekvaardigheid
Schrijfvaardigheid
Leesvaardigheid
Werkgever
Hebt u de UvA Taaltoets Nederlands eerder gemaakt?
Hebt u de UvA Taaltoets Nederlands eerder gemaakt?
Is er bij u dyslexie, faalangst of een concentratiestoornis vastgesteld?*
Is er bij u dyslexie, faalangst of een concentratiestoornis vastgesteld?
*Let op! Wij zullen u om een schriftelijk bewijs van deze indicatie(s) vragen.
Ja, ik ga akkoord met de annuleringsvoorwaarden.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.