Gratis online workshop in maart: Spreek Nederlands met me!

Staat u te trappelen om Nederlands te leren maar bent u geïntimideerd door die rare Nederlandse klanken en lastige klinkers? Wilt u kans maken op een gratis taalcursus Nederlands, verzorgd door een gerenommeerde instelling?

Dan bent u bij UvA Talen aan het juiste adres. Wij begrijpen hoe moeilijk het is om een nieuwe taal in de praktijk te brengen. Daarom organiseren wij op 19 maart een gratis online workshop voor mensen die de sprong in het diepe willen wagen en Nederlands willen leren.

In deze leuke workshop leren we u een aantal praktische woorden die u in alledaagse situaties kunt gebruiken. Ook maakt u kennis met een paar lastige klanken van het Nederlands. Deze workshop is vooral praktisch voor mensen die geen of slechts zeer beperkte kennis hebben van deze taal.

Deze workshop brengt u de eerste beginselen van het Nederlands bij, wat bevorderlijk is voor het vertrouwen in uw eigen taalvaardigheden. Daarnaast maakt u ook nog eens kans op een gratis online cursus Nederlands bij UvA Talen!

Online Workshop UvA Talen

Wanneer: 19 maart

Tijden: 11.00 – 12.00, 13.00-14.00 en 15.00 – 16.00

Waar: Via Zoom

Schrijf u hier in!

*Een dag voor de workshop krijgt u een e-mail met de Zoom-link en instructies. Zorg ervoor dat u beschikt over een goede internetverbinding en een goed werkende camera en geluid.