Gratis online workshops in november: NT2 beginners en Engels Spreekvaardigheid

Na twee succesvolle workshops eerder dit jaar kondigen we met veel plezier aan dat we in november nog twee gratis workshops aanbieden voordat we kalenderjaar 2023 afsluiten.

Tijdens deze workshops kun je kennis maken met onze docenten, uitproberen hoe een online groepscursus bij UvA Talen in zijn werk gaat en alle vragen stellen die je over ons talencentrum hebt voordat je je online aanmeldt. En het mooiste is: je kunt waar ter wereld je ook bent meedoen én je ontvangt een speciale korting voor je deelname!

De volgende workshops worden in november gehouden: NT2 beginners (15 november) en Engels Spreekvaardigheid (16 november). Hieronder vind je meer informatie over de workshops en hoe je jouw virtuele stoel reserveert*.

Als je aan beide workshops wilt meedoen, is dat geen probleem. Meld jezelf dan voor beide workshops aan via onderstaande links:

Free workshops in November

Workshop NT2 beginners

Ben je pas naar Nederland verhuisd en wil je de taal leren voor je werk, je sociale leven of je opleiding? En vind je het lastig om te bepalen waar en hoe je moet beginnen? Dan hebben wij de perfecte (online) workshop voor jou!

Doe mee aan onze gratis workshop NT2 beginners en leer basisvaardigheden in de Nederlandse taal van onze geweldige docent. Je krijgt niet alleen gelegenheid om je de vreemde, en soms intimiderende, klanken van het Nederlands eigen te maken, maar je leert ook nieuwe woorden die je meteen kunt gebruiken.

Wanneer? Woensdag 15 november

Hoe laat? 18:45 – 19:30

Waar? Online via Zoom

Aanmelden: AANMELDFORMULIER NT2 BEGINNERS

 

Workshop Engels Spreekvaardigheid

Spreek je al goed Engels, maar vind je het nog steeds lastig om tijdens een gesprek of presentatie de juiste woorden te vinden? Kom dan samen met ons je Engels oefenen tijdens deze leuke, interactieve workshop!

Ook als je al op hoog niveau Engels spreekt, geeft deze workshop je net dat beetje extra dat je nodig hebt om je zinsbouw en uitspraak te perfectioneren, terwijl je tegelijk je zelfvertrouwen in verschillende praktijksituaties vergroot.

Wanneer? Donderdag 16 november

Hoe laat? 18:45 – 19:30

Waar? Online via Zoom

Aanmelden: AANMELDFORMULIER ENGELS SPREEKVAARDIGHEID

 

De taalcursussen van UvA Talen

UvA Talen is het toonaangevende talencentrum in Amsterdam met een internationale klantenkring uit de hele wereld. Wij bieden een breed scala aan snelle, communicatieve cursussen Nederlands, Engels en elf andere talen aan in de vorm van individuele cursussen, groepscursussen en e-learning, van beginnersniveau tot gevorderd. Elk jaar ronden meer dan 3000 cursisten een cursus bij UvA Talen af en behalen daarmee een internationaal erkend taalniveaucertificaat.

*Eén dag voor de workshop ontvang je een e-mail met daarin de Zoom-link en instructies. Zorg ervoor dat je een goede internetverbinding hebt en dat je camera en geluid goed werken.