Gratis workshops Nederlands en Spaans in juni

Op veler verzoek biedt UvA Talen nu gratis online workshops aan voor iedereen die graag een van onze groepscursussen wil uitproberen alvorens zich aan te melden. Dit is een goede manier om kennis te maken met onze docenten en een indruk te krijgen van hoe een groepscursus bij UvA Talen eruitziet. Ook kun je vragen stellen voordat je je aanmeldt. En het mooiste is: je kunt waar ter wereld je ook bent meedoen én ontvangt een speciale korting voor je deelname.

De eerste twee workshops worden gehouden in juni: Nederlands voor beginners (7 juni) en Spaans voor beginners (14 juni). Hieronder vind je meer informatie over de workshops en de aanmeldformulieren. Je ontvangt binnen 48 uur na je aanmelding een bevestiging per e-mail.

Als je aan beide workshops wilt meedoen, is dat geen probleem. Meld jezelf dan voor beide workshops aan via onderstaande links:

Free online workshops for Dutch and Spanish

Workshop Nederlands voor beginners

Ben je pas naar Nederland verhuisd en wil je de taal leren voor je werk, je sociale contacten of je opleiding? En vind je het lastig om te bepalen waar en hoe je moet beginnen? Dan hebben wij de perfecte (online) workshop voor jou!

Doe mee aan onze gratis workshop Nederlands voor beginners en leer basisvaardigheden in de taal van onze geweldige docent. Je krijgt niet alleen gelegenheid om je de vreemde, en soms intimiderende, klanken van de Nederlandse taal eigen te maken, maar je leert ook nieuwe woorden die je meteen kunt gebruiken!

Wanneer? 7 juni

Hoe laat? 18:45 – 19:30

Waar? Online via Zoom

Aanmelden: DUTCH FOR BEGINNERS – SIGN UP FORM

 

Workshop Spaans voor beginners

Wil jij deze zomer een nieuwe richting op met je talenkennis? Voor je werk, je vakantie, of om indruk te maken op je schoonfamilie? Muy bien! In juni bieden we ook een online workshop Spaans voor beginners aan.

Doe mee met onze workshop Spaans voor beginners om kennis te maken met onze docent, basiskennis op te doen en zelfs een spelletje te spelen! Na afloop van deze workshop zul jij je nieuwe vocabulaire meteen in de praktijk kunnen brengen en vol vertrouwen op de knop ‘Nu inschrijven’ klikken.

Wanneer? 14 juni

Hoe laat? 18:45 – 19:30

Waar? Online via Zoom

Aanmelden: SPANISH FOR BEGINNERS – SIGN UP FORM

 

Over UvA Talen

UvA Talen is het toonaangevende talencentrum in Amsterdam met een internationale klantenkring uit de hele wereld. Wij bieden een breed scala aan snelle, communicatieve cursussen Nederlands, Engels en elf andere talen aan in de vorm van individuele cursussen, groepscursussen en e-learning, van beginnersniveau tot gevorderd. Elk jaar ronden meer dan 3000 cursisten een cursus bij UvA Talen af en behalen daarmee een internationaal erkend taalniveaucertificaat.

*Eén dag voor de workshop ontvang je een e-mail met daarin de Zoom-link en instructies. Zorg ervoor dat je een goede internetverbinding hebt en dat je camera en geluid goed werken.