Handbiker Tim de Vries leert Japans bij UvA Talen

Handbiker Tim de Vries doet in 2020 mee aan de Paralympische Spelen in Tokyo. Om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op zijn tijd in Japan, volgde Tim een Japanse les bij UvA Talen.

Japanse les op maat

Tijdens de les leerde Tim de basis van het Japans: de alfabetten hiragana, katakana en kanji. Nadat hij het verschil tussen de verschillende tekens onder de knie had, was het tijd om een aantal zinnen te leren die van pas zullen komen tijdens zijn verblijf in Tokyo. Zo leerde Tim iemand te begroeten, zichzelf voor te stellen en handige sport-gerelateerde zinnen zoals: ‘Ik ga voor goud in Tokyo!’

U kunt Tims Japanse les bekijken op onze Facebook-pagina.

Volg Tims road to Tokyo

Tim de Vries begon in 2011 met handbiken en in 2019 werd hij voor de derde keer wereldkampioen. Nu focust hij zich volledig op zijn deelname aan de Paralympische Spelen in Tokyo, met als ultiem doel het behalen van een gouden medaille!

Benieuwd naar de overige voorbereidingen die Tim treft op weg naar Tokyo? Houd dan de Facebook-pagina van Tims sponsor Main Energie in de gaten.

Hindbiker Tim volgt Japanse les bij UvA Talen

Japans leren in Amsterdam

UvA Talen biedt Japanse lessen op 6 verschillende niveaus en een examentraining JLPT N5. Wilt u een speciale masterclass Japans, zoals we voor Tim hebben georganiseerd? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie over onze Japanse cursussen en de mogelijkheden voor een maatwerktraining Japans.

Informatie over Tim de Vries vindt u op zijn website.