Informatie coronavirus

Het coronavirus grijpt overal in de wereld om zich heen. Ook in Nederland neemt het aantal besmettingen snel toe. Het is niet te voorspellen hoe de verspreiding van het virus zich de komende tijd zal ontwikkelen.

UvA Talen houdt de situatie nauwlettend in de gaten. Bij het nemen van maatregelen volgen wij de richtlijnen van gezondheidsdiensten en overheden. Ook sluiten we ons uiteraard aan bij eventuele beperkingen die de Universiteit van Amsterdam oplegt met betrekking tot samenkomsten en gebruik van lesruimten.

Volg het advies van het RIVM

Wij raden iedereen aan zelf de informatie vanuit de officiële, geverifieerde kanalen goed te blijven volgen. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) is in Nederland de aangewezen autoriteit voor algemene informatie over het coronavirus, hoe het zich in het land verspreid en wat u wel en niet kunt of moet doen. Op de website van het RIVM vindt u de meest actuele informatie.

Voor UvA Talen geldt zoals gezegd dat wij de adviezen en eventuele maatregelen van GGD, Gemeente Amsterdam en de Rijksoverheid volgen.

Wat kunt u onder de huidige omstandigheden doen om verspreiding te voorkomen?

De volgende simpele maatregelen kunnen helpen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

  • Was uw handen regelmatig (20 sec.)
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud geen handen
  • Vermijd onnodig fysiek contact

Informatievoorziening voor onze cursisten

Wanneer daar aanleiding voor is, updaten we onze website met nieuwe informatie. We nemen direct contact op met onze cursisten als dat nodig is. Bekijk ook onze updates over het coronavirus.

Wanneer u vragen hebt die met bovenstaande informatie niet zijn te beantwoorden, kunt u contact met ons opnemen