Klanten copywriting

Ons vertaalbureau is permanent gesloten.
De dienstverlening voor vertaalwerk en redactiediensten wordt voortgezet door

AVB Language Group BV.
Klik hier om direct verder te gaan naar de website van AVB Language Group BV
U kunt AVB ook bellen op 020 – 645 66 10 of mailen naar avb@avb.nl.

De vertalers, redacteurs, tekstschrijvers en tolken van UvA Talen werken onder meer voor:

Kunstmuseum Den Haag

Het Kunstmuseum Den Haag (het voormalige Gemeentemuseum) is hét museum voor hedendaagse kunst. Met zijn 160.000 kunstwerken is het een van de grootste musea van Europa. UvA Talen vertaalt regelmatig catalogi en nieuwsberichten over tentoonstellingen. Van de Gouden Eeuw tot De Stijl, van Piet Mondriaan tot Erwin Olaf – voor vertalers net zo fascinerend als voor de bezoeker.

KLM/Air France

KLM vliegt de hele wereld over en heeft daarbij steeds talloze vertalingen van UvA Talen aan boord. Van nieuwsbrieven en magazines voor de medewerkers tot menukaarten en korte omroepberichten voor de passagiers – de opdrachten zijn divers en moeten vaak naar veel verschillende talen vertaald worden. KLM maakt al decennialang gebruik van onze vertaaldiensten en bij UvA Talen vliegen de vertalingen de deur uit.

TU Delft

De Technische Universiteit Delft is een van de grootste universiteiten van Nederland, met groot internationaal succes. Met ruim 23.000 studenten van over de hele wereld heeft de TU Delft behoefte aan een betrouwbare vertaalpartner. Al hun communicatie wordt in het Nederlands en Engels geschreven en daarvoor bouwt de universiteit al bijna 10 jaar op UvA Talen als hun vaste vertaalbureau.

We vertalen daarnaast onder andere voor Tata Steel, Dr. Hauschka, Rijkswaterstaat, TU Eindhoven, Universiteit van Amsterdam, Van Gogh Museum, NEMO Science Centre, Keukenhof, Elsevier, AUP, de Nederlandse Orde van Advocaten, Artsen zonder Grenzen en Greenpeace International. Een uitgebreider overzicht van onze klanten vindt u hier.