Klanten maatwerk

Wij verzorgen al meer dan 20 jaar zakelijke en individuele trainingen voor een steeds grotere groep bedrijven. Hieronder vindt u een kleine selectie van onze klanten.

KLM

Dat medewerkers van KLM een goede taalbeheersing nodig hebben zal geen verrassing zijn. Zowel op het hoofdkantoor, op Schiphol als in de lucht werken veel KLM-medewerkers die bij UvA Talen hun taalvaardigheid hebben verbeterd. Wij organiseren namelijk al meer dan 10 jaar taalcursussen voor KLM. Zo hebben we cabinepersoneel getraind in het geven van veiligheidsinstructies in verschillende talen en hebben we de Engelse taalvaardigheid van het grondpersoneel opgefrist.

Sinds 2017 zijn we de exclusieve aanbieder van taalcursussen voor alle KLM-medewerkers die een nieuwe taal willen leren. Veel medewerkers hebben sindsdien een groepscursus of privécursus bij ons afgerond.

Deloitte

De internationale medewerkers van Deloitte leren Nederlands bij UvA Talen. Deloitte is wereldwijd een van de grootste organisaties op het gebied van accountancy en mede daardoor trekken de Nederlandse vestigingen veel internationale medewerkers aan. In het kantoor van Deloitte op de Amsterdamse Zuidas organiseren we in-company cursussen Nederlands op verschillende niveaus, waaronder cursussen gericht op zakelijk Nederlands. Ook zijn er meerdere cursussen in de Rotterdamse Maastoren van start gegaan.

Nuffic

Nuffic is een organisatie die zich in opdracht van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap inzet voor internationalisering in het onderwijs. Als onderdeel van deze internationalisering begeleiden ze Duitse en Franse moedertaalsprekers die in Nederland gaan werken als taalassistent of leraar in opleiding. Om ervoor te zorgen dat deze studenten voorbereid aan hun opleiding of stage beginnen, organiseert UvA Talen iedere zomer Nederlandse taalcursussen voor Nuffic. Tijdens deze cursussen werken de studenten gericht aan de vaardigheden die ze nodig hebben tijdens hun werk op een Nederlandse school.

Universiteit van Amsterdam

Uiteraard is de Universiteit van Amsterdam een trouwe klant van UvA Talen. Zowel de medewerkers als de studenten van de universiteit kloppen bij UvA Talen aan voor het verbeteren van hun taalvaardigheid. We organiseren bijvoorbeeld Engelse cursussen voor ondersteunend personeel en er helpen promovendi met het verbeteren van hun academische taalvaardigheid.

Daarnaast organiseren we cursussen voor onder andere Randstad Uitzendbureau, Shell Global Solutions, ING, Ahold, KIT Tropenmuseum, Rijksmuseum en Synechron. Een uitgebreider overzicht van onze klanten vindt u hier.