Nieuw: Frans en Chinees leren voor gevorderden

Twee heel verschillende talen, maar ze hebben in ieder geval één ding gemeen: u kunt nu zowel Frans als Chinees op hoog niveau leren bij UvA Talen. Tijdens de vier Franse cursussen voor gevorderden leert u Frans op niveau C1 en C2, de hoogste niveaus van het Europees Referentiekader. De vier nieuwe Chinese cursussen worden gegeven op HSK­niveau 4, het gevorderdenniveau van deze Chinese taaltest.

Franse cursussen voor gevorderden

De nieuwe Franse cursussen op hoog niveau zijn geschikt voor u als u al goed Frans kunt spreken en u uw Frans verder wilt verbeteren, bijvoorbeeld omdat u in Frankrijk wilt werken of er stage gaat lopen. Aan de hand van de onderwerpen die aan bod komen tijdens de cursussen leert u niet alleen Frans, maar ook meer over het Franse leven. U gaat bijvoorbeeld een recensie over een voorstelling schrijven, actievoeren en debatteren in het Frans. Daarnaast komt u alles te weten over werken in Frankrijk.

De nieuwe Franse cursussen zijn Frans niveau 9 tot en met Frans niveau 12. U vindt ze in het menu op de overzichtspagina taaltrainingen Frans.

Chinese cursussen voor gevorderden

Nog geen vijf jaar geleden kon u voor het eerst een beginnerscursus Chinees volgen bij UvA Talen. Inmiddels is de taal zo populair dat u Chinees kunt leren op elf verschillende niveaus. In de vier nieuwe cursussen voor gevorderden leert u Chinees op HSK­niveau 4. Na Chinees niveau 11 bent u klaar om het HSK­examen op dit niveau te maken.

Tijdens de lessen leert u Chinees aan de hand van alledaagse situaties. U leert bijvoorbeeld alles over Chinese social media, apps en (online) winkelen in China. Ook gaat u zelf een vlog maken en een blog schrijven.

De nieuwe Chinese cursussen zijn Chinees niveau 8 tot en met Chinees niveau 11. U vindt ze in het menu op de overzichtspagina taaltrainingen Chinees.

Nu inschrijven met 30% korting

Op dit moment worden onze groepscursussen online gegeven via distance learning. Daarom ontvangt u nu 30% korting. Hoe lang de korting geldig is hangt af van de situatie rondom het coronavirus, maar de korting geldt gegarandeerd voor alle cursussen die in september en oktober 2020 van start gaan. Wacht dus niet te lang!

Vermeld de kortingscode ONLINE2020 bij uw inschrijving om de gebruik te maken van deze korting.

Lees hier alles over de online lessen.