Nieuwe taalcursussen in 2020

De vraag naar taalcursussen groeit, dus wij breiden continu ons cursusaanbod uit. We merken vaak dat er vraag is naar een taalcursus op een bepaald niveau of over een specifiek onderdeel van een taal, en daar proberen we gehoor aan te geven. Of soms heeft een docent of een cursuscoördinator een goed idee voor een nieuwe cursus. Ook daar proberen we gehoor aan te geven!

Dit jaar voegen we de volgende cursussen toe aan ons cursusaanbod:

Cambridge-examentrainingen

U kon bij ons al een examentraining volgen voor het Cambridge C2 Proficiency-examen. Nu kunt u ook een examentraining volgen voor het B2 First-examen en het C1 Advanced-examen. Deze examens zijn populair, omdat u ermee kunt aantonen dat uw Engels goed genoeg is om een studie te kunnen volgen aan een buitenlandse universiteit.

Naast de vier aparte taalvaardigheden voor het examen (lezen, schrijven, spreken, luisteren), leert u tijdens deze cursussen ook algemene examenvaardigheden. Meer informatie over de Cambridge B2 First-examentraining en Cambridge C1 Advanced-examentraining.

Nieuwe Franse lesmethode

Mais oui ! Onze Franse cursussen zijn al jarenlang een vast onderdeel van ons cursusaanbod. We hebben geen Franse cursussen toegevoegd, maar wel de inhoud veranderd. Tijdens de cursussen Frans 1 t/m 6 gaat u werken met Défi, een moderne lesmethode met veel online oefenmateriaal. Daarnaast worden er meer uren aan elk niveau wordt besteed, zodat u genoeg tijd hebt om een solide basis op te bouwen. Quelle bonne idée ! Lees hier meer over de nieuwe Franse cursussen.

Braziliaans-Portugees

Op veler verzoek kunt u nu kiezen tussen cursussen standaard-Portugees en Braziliaans-Portugees. Tot nog toe kon u Portugese cursussen volgen waarin beide taalvarianten werden behandeld. Om meer tijd te kunnen nemen voor uitspraak en vocabulaire, de twee elementen waarbij de verschillen tussen de twee varianten het grootst zijn, hebben we ervoor gekozen cursussen voor beide varianten aan te bieden. Aan u de keuze! Hier vindt u meer informatie over de Portugese en Braziliaanse cursussen.

Japans niveau 5 t/m 8

Drie jaar geleden kon u voor het eerst Japans leren bij UvA Talen. De taal blijkt zo populair te zijn dat u nu kunt kiezen uit Japanse cursussen op acht verschillende niveaus. Daarnaast kunt u zich voorbereiden op het JLPT N5-examen met een examentraining. Houd onze website in de gaten voor meer nieuwe Japanse cursussen!

Extra intensieve cursussen Nederlands

Onze meest populaire cursus, Nederlands beginners (intensief), kon tot voor kort alleen in de ochtend worden gevolgd. Vanaf 2020 kunt u deze cursus ook in de middag volgen. De lessen vinden plaats van 16.00 tot 18.30 uur en starten 12 keer per jaar! U kunt ook kiezen voor een minder intensieve variant, Nederlands beginners 1+2, waarbij u drie keer per week les hebt.

Engelse cursussen in het weekend

Vanaf februari 2020 kunt u bij ons in het weekend ook Engels leren. Deze cursussen starten twee keer per jaar op verschillende niveaus, in februari en september. Perfect voor als u naast uw baan of studie Engels wilt leren! Onze populairste Engelse cursussen worden aangeboden in het weekend: Engels Pre-Intermediate 1 t/m Engels Upper Intermediate 2.

In de loop van het komende jaar voegen we meer cursussen toe aan ons aanbod. We hebben bijvoorbeeld plannen voor Arabisch, Russisch en Japans. Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor alle updates. Bent u op zoek naar een taalcursus die we nog niet aanbieden? We horen het graag!