Nieuwe taalcursussen in 2021

Is het uw goede voornemen om in 2021 een nieuwe taal te leren of uw taalvaardigheid naar een hoger niveau te tillen? Dan bent u bij UvA Talen aan het juiste adres! Dit jaar hebt u keuze uit meer taalcursussen dan ooit tevoren. We breiden ons cursusaanbod in 2021 uit met onderstaande taalcursussen.

Japans spreekvaardigheid

Sinds de introductie van onze Japanse cursussen een aantal jaar geleden, is Japans leren onverminderd populair. Naast onze algemene Japanse cursussen kunt u nu ook twee Japanse spreekvaardigheidscursussen volgen: Japans Spreekvaardigheid N5 en Japans Spreekvaardigheid N4.

Het doel van beide cursussen is om u met meer zelfvertrouwen Japans te laten spreken. We leren u alles over uitspraak, intonatie, typische uitdrukkingen en veelgebruikte woorden. Na de cursussen kunt u zichzelf in verschillende situaties in het Japans uitdrukken. Tijdens de cursus Japans Spreekvaardigheid N5 leert u spreken op beginnersniveau. Het niveau van Japans Spreekvaardigheid N4 is iets hoger. U leert dan bijvoorbeeld verschillende Japanse beleefdheidsvormen te gebruiken.

U vindt het complete aanbod Japanse taalcursussen in het menu op de overzichtspagina taaltrainingen Japans.

Extra aandacht voor de Zweedse taal

U kunt vanaf nu kiezen uit Zweedse cursussen op vijf verschillende niveaus, in plaats van vier. Om te zorgen voor een grondige basis besteedt u tijdens de Zweedse cursussen meer tijd aan niveau A2. We hebben de cursus Zweeds niveau 2 gesplitst in Zweeds niveau 2 en Zweeds niveau 3. Op deze manier werkt u in een rustiger tempo aan uw Zweeds. Na Zweeds niveau 3 kent u de basis van het Zweeds grondig en volledig. Perfect voor als u regelmatig een bezoek aan Zweden brengt!

Arabisch voor gevorderden

Is uw Arabisch op halfgevorderdenniveau en wilt u graag doorleren? Dat kan! Dit jaar breiden wij ons cursusaanbod Arabisch uit met Arabisch niveau 7 en Arabisch niveau 8. Tijdens de cursussen verbetert u uw Arabisch op hoog niveau door te spreken en schrijven over maatschappelijke onderwerpen, zoals bedreigde diersoorten en milieuvervuiling. Nog meer dan voorheen wordt u ondergedompeld in de Arabische taal, omdat het lesmateriaal bijna helemaal in het Arabisch is.

Uitbreiding aanbod Braziliaans-Portugees

Na een succesvolle start van Braziliaans-Portugees naast standaard-Portugees wordt deze cursusvariant uitgebreid met twee hogere niveaus. De cursussen Braziliaans niveau 7 en Braziliaans niveau 8 worden gegeven op niveau B2. Na het volgen van deze cursussen kunt u vloeiend en zelfverzekerd Portugees spreken, in elke situatie.

Alle cursussen standaard-Portugees en Braziliaans-Portugees vindt u op de overzichtspagina Portugees.

Meer informatie

Naast bovenstaande cursussen worden er in de loop van 2021 meer cursussen toegevoegd aan ons aanbod. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor alle updates. Bent u op zoek naar een taalcursus die we nog niet aanbieden? We horen het graag!