Nieuwe taalcursussen: Engels Creatief Schrijven en gevorderde cursussen Spaans en Zweeds

Nieuwe taalcursussen in het najaar 2021

Bent u net terug van vakantie en wilt u het vakantiegevoel nog even vasthouden? Hebt u de smaak van het Spaans te pakken gekregen of zou u graag uw Zweeds perfectioneren? Goed nieuws want UvA Talen biedt vanaf oktober gevorderde cursussen voor Spaans en Zweeds aan. En daarnaast breiden we ons aanbod uit met de cursus Engels Creatief schrijven.

Spaans voor gevorderden

Spaans is en blijft een populaire taal. Spanje is niet alleen een van de meest bezochte vakantielanden binnen Europa maar  ook een uitstekende bestemming voor studie of werk. Om u uitgebreid op een werk- of studiegerelateerd verblijf voor te bereiden, kunt u naast onze cursussen Spaans voor beginners en halfgevorderden nu ook twee cursussen voor vergevorderden volgen: Spaans niveau 9 en Spaans niveau 10.

Het doel van deze cursussen is het verder uitbreiden van uw taalvaardigheden in het Spaans. Zo komen onderwerpen zoals carrière, onderwijs, economie en milieu aan bod en leert u hoe u een gedetailleerde presentatie houdt, een interview voert en een gedicht of een nieuwsbericht schrijft. Ook debatteren in de zakenwereld en het schrijven van een kort verhaal of een opinieartikel zijn onderdeel van deze cursussen voor vergevorderden.

U vindt het complete aanbod Spaanse taalcursussen in het menu op de overzichtspagina Taaltrainingen Spaans.

Uitbreiding aanbod Zweeds

Gezien de grote belangstelling voor de cursussen Zweeds heeft UvA Talen het cursusaanbod Zweeds uitgebreid met vier niveautrainingen. Wanneer u niveau A2 hebt gehaald kunt u met niveau Zweeds niveau 4, Zweeds niveau 5, Zweeds niveau 6 en Zweeds niveau 7 doorleren tot niveau B2 van het Europees Referentiekader voor de Talen. Afhankelijk van de gekozen cursus kunt u zich tijdens uw volgende vakantie moeiteloos in het Zweeds uiten, gesprekken voeren over vertrouwde onderwerpen, een sollicitatiebrief schrijven of uitgebreid uw standpunt uiteenzetten.

Engels voor een creatieve pen

Voor de creatieve schrijvers onder onze cursisten is er nu ook de cursus Engels Creatief Schrijven. Eindelijk een training waarmee content creators, bloggers, marketingspecialisten en andere creatieve schrijvers hun taalvaardigheden in het Engels kunnen verbeteren. Er wordt specifiek aandacht besteed aan het creatieve schrijfproces en naast grammatica en verschillende schrijfstijlen komen er ook algemene onderwerpen aan bod, zoals hoe je omgaat met een schrijversblok en hoe je materiaal verzamelt.

Uiteraard kunt u ook eerst uw algemene taalvaardigheden op peil brengen met een van onze Taaltrainingen Engels.

Meer informatie

Naast bovenstaande cursussen worden er in 2022 meer cursussen toegevoegd aan ons aanbod. Houd onze Facebookpagina en Instagram in de gaten voor alle updates. Bent u op zoek naar een taalcursus die we nog niet aanbieden? We horen het graag!