Nu 20% korting op alle online cursussen

Misschien kwam u er deze zomer achter dat uw Frans of Spaans toch niet zo goed was als u dacht. Of hebt u besloten aan uw Nederlands of Engels te werken voordat u weer begint met uw werk of studie? Dan hebben wij het perfecte aanbod voor u! U krijgt tot en met 30 september 2019 namelijk 20% korting op alle online cursussen van The Language Academy, ons platform voor online taalcursussen.

Tijdelijk 20% korting op alle online cursussen

Tot en met 30 september krijgt u op alle online taalcursussen 20% korting. Dit betekent dat u voor € 126 een nieuwe taal kunt leren. Om gebruik te maken van de korting, voert u tijdens het bestelproces de kortingscode FRESHSTART in. Uw korting wordt dan automatisch berekend.

Schrijf u direct in voor een online cursus.

Use FRESHSTART for your 20% discount

Hoe studeer ik bij The Language Academy?

De online taalcursussen van The Language Academy kunt u volgen zonder dat u de deur uit hoeft. De lessen zijn opgebouwd rond vier jonge professionals uit Amsterdam die u meenemen in alledaagse situaties. Hierbij worden passende dialogen, oefeningen en video’s aangeboden, waardoor u zinnen en uitdrukkingen leert die u meteen in de praktijk kunt toepassen.

Gratis demo

Op de website van The Language Academy kunt u van alle cursussen een gratis demoversie uitproberen. De demoversie bestaat uit de volledige eerste les van een cursus.

Probeer de gratis demo.

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwe cursussen en kortingsacties? Volg The Language Academy op Facebook en LinkedIn!