Oktober: vallende blaadjes, tijd om een trui aan te trekken én taalcursussen!

Wat is jouw eerste associatie met de herfst? Tijd om een trui aan te trekken? De geur van pumpkin spice? Of misschien wel Halloween? Bij UvA Talen betekent de herfst de start van onze grootste cursusronde! Onze cursusronde in oktober is namelijk een van de vier grote cursusrondes die bij UvA Talen van start gaan: al onze 13 talen worden dan op alle niveaus aangeboden. Of je nu Nederlands wilt leren omdat je hier net bent komen wonen of een geheel nieuwe taal zoals Portugees of Italiaans wilt leren omdat dat altijd al op je bucketlist heeft gestaan – nu is het perfecte moment om te beginnen!

Aanvang cursussen: 2-5 oktober 2023

Prijzen vanaf € 450

Wil je je meteen aanmelden? Dat kan hier!

October courses at UvA Talen

Intensieve cursussen Nederlands en Engels

UvA Talen biedt het hele jaar door dagcursussen Nederlands en Engels aan. Deze cursussen volgen de succesformule van vijf lessen per week van maandag tot en met vrijdag. Tijdens deze intensieve cursussen stijgt je taalvaardigheid tot twee niveaus op de schaal van het Europees Referentiekader voor de Talen. Deze cursussen worden zowel online aangeboden als klassikaal op ons kantoor in Amsterdam.

Vind je het lastig om een intensieve cursus in te passen in je werk- of studeerschema? Dan zijn onze avondcursussen misschien de beste optie voor jou.

Avondcursussen in alle talen

Deze cursussen worden aangeboden in al onze 13 talen: Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Portugees, Zweeds, Arabisch, Russisch, Chinees, Japans en Koreaans. Alle avondcursussen worden zowel online als klassikaal aangeboden, dus de keuze is aan jou.

De avondcursussen duren tien weken en worden één, twee of drie keer per week gehouden. Ook als je al een drukke werkweek hebt, passen deze avondcursussen perfect in je agenda. Dankzij het cursusschema heb je na elke les ruim voldoende tijd om het huiswerk te maken en de lesstof goed te laten bezinken – tijd die je zeker nodig zult hebben. Tijdens deze online cursussen stijgt je taalvaardigheid tot twee niveaus op de schaal van het Europees Referentiekader voor de Talen.

Gratis een cursus uitproberen?

Kom naar onze Open Avond op 14 september 2023 van 17.45–20.15 voor een avond vol proeftaalworkshops, gratis intakegesprekken om te bepalen welk niveau het beste bij jou past, speciale kortingen, merchandise en goodies van UvA Talen én medewerkers die al jouw vragen kunnen beantwoorden. Meld je aan via de link hieronder!