Online open avond: volg een online proefles in een van onze 13 talen!

Wanneer? Woensdag 15 maart 2023

Hoe laat? 18.00 - 21.00 (GMT+1)

Waar? Gebruik de Zoom-link uit de e-mail

Wil je je goede voornemen om een nieuwe taal te leren in de praktijk brengen? Of heb je je weleens afgevraagd hoe een online taalcursus in zijn werk gaat?

Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij van UvA Talen zien onszelf als een ‘one-stop shop’ voor al je taalbehoeften. Wij bieden niet alleen klassikale taalcursussen in Amsterdam aan, maar ook online cursussen die dezelfde opzet hebben als onze klassikale cursussen: een vertrouwde docent die je de weg wijst, meerdere andere cursisten, lesmateriaal in de vorm van een boek, PowerPoint-presentaties of ander visueel materiaal én leuke oefeningen. We willen je graag de kans geven om een van onze online cursussen uit te proberen, waar ter wereld je ook bent, en de zekerheid te krijgen die je nodig hebt om de stap te wagen en op de knop Nu inschrijven te drukken!

Klinkt dat interessant? Meedoen aan onze online open avond biedt jou de volgende voordelen:

  • Volg een proefles in een van onze 13 talen
  • Doe een gratis taalintake om te bepalen welk niveau voor jou geschikt is
  • Ontvang een speciale UvA Talen-kortingscode (voor degenen die zich via onderstaand formulier aanmelden én ons evenement bijwonen)
  • Maak kennis met onze docenten en medewerkers en stel alle vragen die je hebt.

MELD JE AAN MET DIT FORMULIER

Open Evening agenda

Welke workshops kun je verwachten?

Tijdens onze online open avond verzorgen we verschillende taalworkshops van elk 20-30 minuten met docenten en medewerkers van UvA Talen. Deze workshops geven je een goed beeld van hoe het is om een online groepscursus, een individuele privécursus of een zelfstudiecursus via e-learning bij onze organisatie te volgen. Elke workshop biedt een leuke, interactieve manier om nieuwe vocabulaire en meer kennis van zinsbouw op te doen.

De workshops worden verspreid over de hele avond gehouden, zodat je de mogelijkheid hebt om er meer dan een te volgen als je dat wilt. De aangeboden talen zijn Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Zweeds, Russisch, Chinees, Arabisch, Japans en Koreaans. Geef op je aanmeldformulier aan aan welke workshops en op welke niveaus je tijdens onze open avond wilt deelnemen.

MELD JE AAN MET DIT FORMULIER

Over UvA Talen

UvA Talen is het toonaangevende talencentrum in Amsterdam met een internationale klantenkring uit de hele wereld. Wij bieden een breed scala aan snelle, communicatieve cursussen Nederlands, Engels en elf andere talen aan in de vorm van individuele cursussen, groepscursussen en e-learning, van beginnersniveau tot gevorderd. Elk jaar ronden meer dan 2.000 cursisten een cursus bij UvA Talen af en behalen daarmee een internationaal erkend taalniveaucertificaat.

MELD JE AAN MET DIT FORMULIER